Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » = ( Ha növésben vagyunk, a...

= ( Ha növésben vagyunk, a kilónk is nő?

Figyelt kérdés

=( elkeseredtem, mert fogyni szeretnék, sportolgatok kb: napi 1 vagy fél kilóméter séta/tollas barátnőimmel/meleg idővel jön a sok futkozás, lehetne úgy mondani, otthon ülő nem vagyok, ennek nagyon örülök is, mert reményeim szerint majd fogyok is, de csak azt vettem észre, hogy ahogy nőtem 2-3 centit, így ugrik is rám a 2-3 kiló is...

49-ről 52,5 lettem.. 155 centimhez kb...

:( elkeseredtem mert anyu azt mondja, a hasamból ment le, szerencsére észre vettem, mert ugye ahogy nyúlok a gyomorból is megy le. Miért hízok mégis?

2012. máj. 28. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel hogy nősz, végülis nyúlsz, úgy a súlyod is nő és egyenletesen oszlik el.

Szerintem az 52.5 az nem sok :)

De ha téged zavar a sok mozgás jót tesz és az olyan étkezés is :)))

De ez természetes dolog.

2012. máj. 28. 19:34
 2/6 anonim válasza:

Annyit nem híztál, amennyi a növekedésed mellett gáz lenne, ez tök normális. Egyébként ha kivonsz 100-at a magasságodból, akkor vagy nagyjából normális súlyban. :)

Mindezek mellett meg kell említenem, mivel növésben vagy, azaz nem lehetsz több max. 15-16-nál, ilyenkor meg felesleges ezen rágódnod, mert ha más nem, a hormonok mindenképp dolgoznak, az ellen meg nem tehetsz... És ez járhat súlyingadozással is.

Ha megálltál a növekedésben, akkor matekozz. :) És tartsd meg a jó szokásod a mozgást illetőleg. :) Este 6 után meg ne nagyon egyél, pláne ne nehezet, mert az nem tesz jót. De ez már csak plusz tanács. :)

2012. máj. 28. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem gyarapodna a súlyod a növés mellé, úgy néznél ki mint egy anorexiás. Ez egyenesen arányos. És ne a mérlegre koncentrálj, mert ha gyarapszik a súlyod, az lehet izom, vagy víz miatt is, nem csak zsír miatt. Tessék szépen folytatni a sportot, és helyes étkezni mellé. Ami nem azt jelenti hogy csak 1 vajas kenyér, vagy csak 1 hamburger, vagy csak 5 db chips egy nap. Nem, nem ezt jelenti a fogyókúra. Az étrended álljon húsokból, tejtermékekből, zöldségből + gyümiből, teljes kiőrlésű péksütikből. Még véletlenül se sanyargasd magad! És rendszeresen, kis adagokban étkezz.
2012. máj. 28. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Sokan mondják ezt az este 6 után nem evést, nekem azzal van baj, amíg barátnőimmel elvagyok kint, addig nem is kívánom a kaját, viszont este rám jön az evés. De sokan azt mondják, hogy lefekvés előtt 2 órával ne együnk:)

Köszönöm amúgy, hogy válaszoltatok:)Megnyugodtam:) Nem szeretnék csont lenni, de szeretnék nyár közepére lapos hasat.! Legalább 5 kiló mínusz. De nem könnyű, és fogyózni nem szeretnék, mivel 14 évesen nem hiszem, hogy azért a +5 kiló feleslegért, érdemes lenne tönkre tennem magam olyanokkal, amit nem ajánlanak, és főleg inkább csak a nagyon kövéreknek. Inkább mozgok,sportolok amennyit tudok:)

2012. máj. 28. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen húsokat eszek sokat, mindennap legalább 1 tejtermék este lefekvés előtt, max egy joghurt, bár mostanában nem csak az : D

Gyümölcsöt nem igazán eszek, de 1-2 hetente, arra szeretnék ráállni, hogy napi 1.

Chips sem gyakori úgy számba véve, 1 hónapban 3-4 chips ami sok, ezért a gyümölcsre álok át

2012. máj. 28. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja és hogy megemlítsem, már ha így harmadik válaszaló a vízről írt,hogy a mérleg azt is leméri.

2 hete semmi üdítő, csak víz (buborékos, illetve válogatás nélkül, csapvíz is)

2012. máj. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!