Ezért álltam meg a növésben? (többi lent)
Figyelt kérdés
12 évesen elkezdtem fogyókúrázni, le is fogytam 5 kilót. Aztán 3-4 hónappal később 1 hónapig naponta 400-500 kcalt ettem.Sőt volt olyan is, hogy még ennél is kevesebbet.Aztán ezzel a koplalással még fogytam 3-4 kg-ot, emellet halálra mozogtam magam.Most már visszajött az a 3-4 kg, amit koplalással adtam le.12 éves korom óta nem nőttem semmit.Most 14 éves vagyok, de most is folyton fogyókúrázok, és ha 1000 kcalnál többet eszek, tisztára bűntudatom lesz.2011. jan. 26. 17:48
1/5 anonim válasza:
Uram atyám... Én is "fogyóztam" olyan idősen leadtam 10 kilót és kész. De te :O Hány kg vagy és hány cm? Kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mikor álltak meg a növésben, mert lehet, hogy genetika...de nem valószínű. Kijelenteném, hogy te anorexiás vagy :/
2/5 anonim válasza:
Basszus, én 17 évesen fogyóztam először, előtte mindig (160 cm/46kg voltam) 17 évesen is csak azért fogyóztam mert én hülye elkezdtem táblacsokikat zabálni:S
Hány centi vagy és hány kiló?
Igen, a koplalás visszavetheti a magasságnövekedésedet, mert a hiányzó tápanyagok (calcium, magnézium, foszfor, fehérje) nem tud beépülni!
26.L
3/5 anonim válasza:
12 évesen valóban nem szabad fogyózni -hacsak nem vagy kórosan elhízott. Amúgy miután megjön az első menzesz, utána már csak pár cm-t (kb. 4-5-6 cm-t) nőnek a csajok. Minél korábban jön meg, annál biztosabb, hogy alacsony maradsz.A genetika már ezelőtt kiütközik, az igazán magas lányok nálunk már 11-12 évesein is elérték a 168 cm-t. Utána max 2 cm-t ha nőttek. Akik ebben a korban voltak 152 cm-sek, azok 18 éves korukig 5-6 cm-t nőttek.
4/5 A kérdező kommentje:
158cm/49 kg vagyok, tudom, hogy nem vagyok elhízva, de van egy kis feleslegem.56 kg voltam 11 évesen, és ekkor jött meg az első menzeszem.Amúgy 11 évesen 2-3 centivel alacsonyabb voltam, szóval akkor 156cm/56 kg voltam.
2011. jan. 27. 13:59
5/5 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és 48 kg. Neked nem kell fogynod, biztosan nincs rajtad felesleg! Egyszer lefogytam (betegség miatt) 44 kg-ra, hát úgy néztem ki mint egy etióp, undorító volt...
Akkor viszont nem a fogyi miatt nem nősz, egyszerűen genetikailag alacsony termetű vagy (mint én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!