Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezért álltam meg a növésben?...

Ezért álltam meg a növésben? (többi lent)

Figyelt kérdés
12 évesen elkezdtem fogyókúrázni, le is fogytam 5 kilót. Aztán 3-4 hónappal később 1 hónapig naponta 400-500 kcalt ettem.Sőt volt olyan is, hogy még ennél is kevesebbet.Aztán ezzel a koplalással még fogytam 3-4 kg-ot, emellet halálra mozogtam magam.Most már visszajött az a 3-4 kg, amit koplalással adtam le.12 éves korom óta nem nőttem semmit.Most 14 éves vagyok, de most is folyton fogyókúrázok, és ha 1000 kcalnál többet eszek, tisztára bűntudatom lesz.
2011. jan. 26. 17:48
 1/5 anonim válasza:
Uram atyám... Én is "fogyóztam" olyan idősen leadtam 10 kilót és kész. De te :O Hány kg vagy és hány cm? Kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mikor álltak meg a növésben, mert lehet, hogy genetika...de nem valószínű. Kijelenteném, hogy te anorexiás vagy :/
2011. jan. 26. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Basszus, én 17 évesen fogyóztam először, előtte mindig (160 cm/46kg voltam) 17 évesen is csak azért fogyóztam mert én hülye elkezdtem táblacsokikat zabálni:S

Hány centi vagy és hány kiló?

Igen, a koplalás visszavetheti a magasságnövekedésedet, mert a hiányzó tápanyagok (calcium, magnézium, foszfor, fehérje) nem tud beépülni!

26.L

2011. jan. 26. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
12 évesen valóban nem szabad fogyózni -hacsak nem vagy kórosan elhízott. Amúgy miután megjön az első menzesz, utána már csak pár cm-t (kb. 4-5-6 cm-t) nőnek a csajok. Minél korábban jön meg, annál biztosabb, hogy alacsony maradsz.A genetika már ezelőtt kiütközik, az igazán magas lányok nálunk már 11-12 évesein is elérték a 168 cm-t. Utána max 2 cm-t ha nőttek. Akik ebben a korban voltak 152 cm-sek, azok 18 éves korukig 5-6 cm-t nőttek.
2011. jan. 27. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:
158cm/49 kg vagyok, tudom, hogy nem vagyok elhízva, de van egy kis feleslegem.56 kg voltam 11 évesen, és ekkor jött meg az első menzeszem.Amúgy 11 évesen 2-3 centivel alacsonyabb voltam, szóval akkor 156cm/56 kg voltam.
2011. jan. 27. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 158 cm vagyok és 48 kg. Neked nem kell fogynod, biztosan nincs rajtad felesleg! Egyszer lefogytam (betegség miatt) 44 kg-ra, hát úgy néztem ki mint egy etióp, undorító volt...

Akkor viszont nem a fogyi miatt nem nősz, egyszerűen genetikailag alacsony termetű vagy (mint én).

2011. jan. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!