Mitől álltam meg a növésben?
Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok 11 éves korom óta, ( akkor még az egyik legmagasabb voltam az osztályban, és az előtt még nagyon gyorsan is nőttem ) most meg azóta nem nőttem semennyit. 14/L2011. jún. 18. 17:03
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan típusú emberek akik nagyon fiatalon nőnek, mint a veszett rongy, utána pedig már nem. És vannak olyanok, akik folyamatosan nőnek. Te az előbbi típus vagy, szokj hozzá, törődj bele, te ennél már nem leszel sokkal (valszeg semmivel) magasabb!
2/4 anonim válasza:
Hátúszás és streching...
Ha még nem vagy 30 éves.
3/4 anonim válasza:
a lányok kb 14-16 éves korukra érik el végső magasságukat, amúgy a 160 egy lánynál nem alacsony, a fiúk többségének bejön
4/4 anonim válasza:
Nálam kb. ugyanez. Kicsit később volt az időpont de a magasság és ahogy megálltam a növésben, u.az.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!