Alakformalas? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Alakformalassal kapcsolatban szeretnek tanacsot kerni. Vekony alkat vagyok ugy korulbelul 40kg max. emelett sportolok is szoval nincs konnyu dolgom a hizassal. Van valami jo hizokura ami hatasos?(ha igen akkor legyszives irjatok le nekem)! A masik kerdesem az lenne, hogy hogyan tudnek ugy 'formalodni', hogy nem fogyom tole?? Szoval szeretnek formasabb popsit, szeBB vadliakat es combokat de kozben nem fogyni... epp ellenkezoleg, HIZNI!!(erre is irjatok valami jo es hatasos modszert legyszives!!) Remelem nem voltam annyira bonyolult. A valaszokat elore is nagyon szepen koszonom mindenkinek!:).2012. máj. 27. 21:31
1/1 anonim válasza:
tömegnövelő étrend a neve,gugliba.
a lényege,hogy megemeled a kalóriabevitelt,vagyis többet eszel,de nem szemét kajákat,és nem hirtelen sokat,hanem szépen fokozatosan egyre többet,hogy szokd azt is,hogy többet eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!