Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is gázak a lábaim?...

Szerintetek is gázak a lábaim? Hogyan formálhatnám őket?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, de akiket eddig megkérdeztem mind azt mondták hogy jó vagyok így...

(Eddig 4 kg ment le rólam...162 cm vagyok és jelenleg 60kg.

Még jó lenne leadni nyárig 5kg-ot, de sajnos nehezem megy..)

"Hamarosan" beköszönt a jó idő, szeretnék én is rövidnadrágot és cicanagyit felvenni... de így nem igazán érezném benne jól magam...

Lehetséges hogy megint csak az önkritikámmal van a baj?

Mivel tudnám egy kicsit formálni a lábaimat?

Képek:

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 1. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
semmit se látni ezekből a képekből.
2012. ápr. 1. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az a cicanyagyi? Idős asszony aki macskának öltözik?

A képekből tényleg nem sok látszik.

2012. ápr. 1. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A képek minősége sz@r, senki nem fogja tudni ennyiből megmondani+ az 1.képen szétrakod a lábaidat! Minek? Hogy vékonyabbnak tűnjön? Mert mi sem most jöttünk le a fáról meg gondolom te sem ebben a pózban fogsz járni az utcán.
2012. ápr. 1. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké,oké...sajnálom, nem akartam az időtöket rabolni...bocsánat de tényleg :'(
2012. ápr. 1. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
amennyi látszik belőle az nem nagyon vészes, ismerek más csajokat, akik kirakják az ennél csúnyább lábukat ez sztem pont jó
2012. ápr. 1. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felteszed a képeket úgy hogy nem fénylik agyon és látszik is belőle valami akkor véleményt is mondunk. Szerintem az, hogy valakinek milyen a belső combja normálisan csak széttett lábaknál látszik. Amúgy akkora husis lábú emberkék rohangásznak pics@naciban hogy csak lestem a múltkor is. Én is szeretnék ilyeneket felvenni de olyan X lábam van hogy szégyellem:S Fuss, biciklizz és még ennél is jobbak lesznek, bár amit látok belőle az nem rossz:)
2012. ápr. 1. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem alacsony termetű vagy.
2012. ápr. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!