Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyümölcs, zöldség és tejtermék...

Gyümölcs, zöldség és tejtermékek? Hogyan?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan vagyok ezért szeretnék segítséget kérni. Reggelire 1db 450g-os kefirt és egy kávét iszok (édesítőszerrel, egy korty tejjel) néha pluszba még egy pohár 1,5%-os tej.

Az ebéd kb. fél kiló zöldség mix ( kukorica, zöldborsó, zöldbab, kaliforniai paprika, kukorica, brokkoli, kelbimbó).

Utána négy alma (ez fix) + két narancs vagy egy müzlis pohár kivi/eper.

Futni szeretek, de nincs kivel így egyedül nem szeretek :( Néha szobabiciklizem ráérősen 1 órát vagy pilatest csinálok kb fél órát. Régebben zumbáztam és karatéztam is de sajnos ma már nem tehetem. Nyáron 2 órákat edzettem és annyira muszájból volt, hogy mára a gondolatától is kiver a víz. 165 cm vagyok és 65 kg, lány. Sporttal és étkezésekkel kapcsolatos tanácsok kellenének. A pulykamell, csirkemell, hal meg ilyenek kilőve (Vega vagyok)

2012. máj. 25. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor legalább ennél tofut, gombát, sovány túrót, mert így szinte csak szénhidrátot zabálsz.
2012. máj. 25. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:

vega vagy? ezek szerint csak husit nem eszel akkor

reggeli 200g kefír, kiwi/eperrel zabpehely-kásának fözd fel, bele aprítod a gyümit mad bele a kefír

tízórai alma

ebéd-zöldségmix rizzsel, főtt tojás

gombapörkölt rizzsel, paradicsomsali

tojáspörkölt rizzsel, paradicsomsali

lencse, z.s.borsófőzeléf főtt tojjása

rizs tofuval, zöldséggel

túróval, sajttal töltött zöldségek

uzsi narancs

vacsora tofu, sovány sajt, kefír, joghurt, túró zöldségek, gyümölcsök,

2012. máj. 25. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem eszel fehérjét, az nagy baj. Attól lakik igazán jól az ember, nem is beszélve róla, hogy nem hizlal. Szinte csak szénhidrátot eszel, ami nem sokkal jobb a zsírnál. A gyümölcs meg tele van cukorral, attól édes. Így ránézésre szerintem ehetnél többet is, ez elég kevés, ha ezt abbahagyod, nagyon könnyen elhízhatsz, mert visszakapcsol a szervezeted a raktározásra.
2012. máj. 25. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm változtatok. :)
2012. máj. 26. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!