Barátnőm úgy fogyott le 5 kilót 1hónap alatt, hogy heti egyszer megeszik egy kis kanál étolajat, ami meghajtja, és kitisztul. Próbáltam lebeszélni, de hajthatatlan, ez káros számára?
Figyelt kérdés
Egyébként 18 éves.2012. máj. 25. 15:09
1/5 anonim válasza:
fogyni nem fogy tole, az csak víz ami kimegy a szervezetbol, havonta egyszer jol is johet, ha jol kitisztul az ember bele, de hetente nem igazan jo, tonkreteszi a bélbolyhokat és a belek síkosságát, vitamin és ásványi anyagok hianyat okozza..
2/5 Smartguy86 válasza:
Persze hogy káros, ha megy tőle a hasa. A hasmenés nem egészséges bélműködés - és aki hashajtással akar fogyni, az gyorsan tápanyaghiányt okozhat a testében. Egyébként meg a zsírja ettől nem megy le, maximum víz meg salakanyag távozik a testéből, ami simán lehet 5 kiló is.
Béltisztításra rostgazdag étrend kell amúgy...
3/5 anonim válasza:
Ezzel csak a beleit pucolja ki. Nem a zsírból fogy. Hülyeséget csinál :D
4/5 anonim válasza:
Ha a barátnődre 1 "kiskanál" olaj ilyen hatással van, akkor vagy forduljon orvoshoz vagy írja meg a végrendeletét, mert valami nagyon nem stimmel vele. Vagy csak szimplán nem mond igazat.
5/5 Smartguy86 válasza:
#4 - Arról nem is beszélve :D Most hogy mondod - én csak a hasmenés dologra figyeltem.
Kizárt dolog, hogy valakinek hasmenése legyen ennyi olajtól. Én minden nap megeszek 1 kiskanál lenmagolajat (telítetlen zsírok miatt egészséges omega3/6), mégse fosok tőle :D Szerintem is lehet, hogy kamuzik. Ha meg nem, akkor tényleg orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!