Sokak szerint túl "sovány" lettem. Szerintem nem. Vélemény? (kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
63 kilóról fogytam le kemény munkával, és végre megvettem az idei bikinimet. Fotót is készítettem, mert nagyon boldoggá tett az elért eredmény. Viszont mikor megmutattam pár ismerősnek, levegőért kapkodtak, hogy túlzásba estem.
Szerintem nem.. Szerintem ez így pontosan jó. Érdekelne még több, totálisan kívül álló személy véleménye is, mert már úgy érzem nem vagyok képes tárgyilagosan szemlélni magamat.
Előre is köszönöm
2012. máj. 24. 20:55
21/28 anonim válasza:
léci, mondd meg h hány cm hány kg vagy?
22/28 anonim válasza:
Amúgy a barátnőknek szerintem ne mutogasd, főleg a molettebbeknek ne, mert persze hogy azt fogják mondani hogy túl sovány vagy, híznod kéne. Irigység...
23/28 anonim válasza:
Hát, nekem jobban tetszene, ha nem lógnának ki olyan szögletesen a csontjaid a hasad körül, de annyira nem vészes. Ha neked így tetszik, akkor maradj így, de nekem jobban tetszenél, ha visszahíznál picit. De ugye ízlések és pofonok.
24/28 anonim válasza:
Nagyon nagyon csini vagy. Bárcsak én is elérhetném valaha ezt:)
Tuti nyarad lesz:))
25/28 gergoap válasza:
Olyan, mintha behúztad volna a hasadat. Tovább ne foggy, inkább + 1-2 kiló!
27/28 anonim válasza:
Szia. Legalább nem vagy az a tipikus egopitsa, de szép az alakod legalább, bár nekem sokat számít az arc. 16/f
28/28 anonim válasza:
Hány cm vagy és hány kg? Mennyit fogytál? Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!