Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintem nem kevés, de...

Szerintem nem kevés, de anyukám szerint az. Szerintetek?

Figyelt kérdés
08:00 Reggelit bőségesen eszek, általában egy korpás zsemle valamilyen felvágottal, joghurttal, gyümölcslé vagy gyümölcs mellé. 15:00 Ebédre megeszem, ami itthon található, ma például spenót, de ha leves-második verzió van, leves teszi ki az ebédem 3/4-ét, a második (valamilyen hús) az 1/4-ét. 18:00-19:00 Vacsorára szintén joghurt zabbal, extrudált kenyér sonkával (1-2 db) Nap közben nagyon sok folyadékot iszom, kb. 2-3 litert és lefekvés előtt egy bögre tea cukor nélkül. Szerintem ez pont jó, de anyukám szerint éheztetem magam. Szerintetek?
2011. nov. 30. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy korpás zsömle az minden csak nem bőséges, már az én mércémmel:)

8-15-ig semmit sem eszel?? Én nem bírnám ki..

Egyébként az ebéd az jó szerintem.

Nem eszel gyümölcsöt és zöldséget? Semmi nyuszikaja?

Szerintem is éhezteted magad, de ez az én véleményem.

2011. nov. 30. 22:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt, zöldséget eszem, reggelire vagy vacsora mellé, de mit takar a nyuszikaja? :D
2011. nov. 30. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
8 és du. 3 között nem eszel semmit? Nehéz megbecsülni, de tényleg kevésnek tűnik. Attól függ, hány kiló vagy, lány vagy-e (ahogy sejtem), mennyit mozogsz.
2011. nov. 30. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
8 és 15óra közé még egy étkezés minimum kellene, joghurt, gyümi, müzli szelet, kefír, abonett, valami. Akkor okés lesz.
2011. nov. 30. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
EZ valóban kevés, a reggeli meg messze van a bőségestől.
2011. nov. 30. 22:23
 6/10 A kérdező kommentje:

18/L

Igazából én is sokallnám azt a délelőtti 7 órát, de annyi vizet iszom meg a suli is eltereli a gondolataimat, hogy szinte nem is vagyok éhes. Lehet, hogy be kéne oda is iktatnom valamit. Sportolni csak itthon szoktam naponta-két naponta fél órát.

2011. nov. 30. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyuszikaja lényegében a zöldségek,saláta:)))
2011. nov. 30. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
ha 10órainak és uzsinak beiktatnál valami gyümit/joghurtot/zabkekszet (már ha nem fogyózol, csak súlyt tartasz)/földimogyit, akkor barátságosabban nézne ki az étrended :)
2011. dec. 1. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egész napi kajád egy reggelit kitenne, a 2-3 liter víz se nagyon sok.
2011. dec. 1. 07:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés. Egyél többet és többször is.Fehérjét is egyél többet, mondjuk vacsorára túrót, abban sok a fehérje.De az, hogy 7 órán át nem eszel, az nem jó.Én reggeltől 3-ig valamikor 3x is eszek.Egyél minél többször, mert nem egészséges, hogy 7 órán át éhezel.
2011. dec. 2. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!