Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokak szerint túl "sovány"...

Sokak szerint túl "sovány" lettem. Szerintem nem. Vélemény? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

63 kilóról fogytam le kemény munkával, és végre megvettem az idei bikinimet. Fotót is készítettem, mert nagyon boldoggá tett az elért eredmény. Viszont mikor megmutattam pár ismerősnek, levegőért kapkodtak, hogy túlzásba estem.

Szerintem nem.. Szerintem ez így pontosan jó. Érdekelne még több, totálisan kívül álló személy véleménye is, mert már úgy érzem nem vagyok képes tárgyilagosan szemlélni magamat.

[link]

Előre is köszönöm

2012. máj. 24. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokat fogytál, kivan a csípőcsontod, semmi combod.

A hasad, melled okés, combra edz, mert így pálcika vagy.

2012. máj. 24. 22:31
 12/28 anonim ***** válasza:
hogy sikerült?mennyi idő alatt? mennyit fogytál?
2012. máj. 24. 22:32
 13/28 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy most? Nagyon csini:) még ha pár kg-al több lennél is jó lenne de így is jó, de kevesebb az már ne legyél. Én is ilyen akarok lenni! Hatalmas gratula.. :)
2012. máj. 24. 22:59
 14/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok, én is ilyen alakra hajtok. :) Abszolút nem lettél túl sovány. Szerintem teljesen jó. De többet tényleg ne fogyj. :)
2012. máj. 24. 23:26
 15/28 Smartguy86 ***** válasza:
0%
Szerintem sem ártana izmosodnod, mert így olyan alultáplált kinézeted van. Amúgy jó az alap, de egy egészséges étrend és izomfejlesztő edzés csodákra lenne képes.
2012. máj. 25. 07:42
 16/28 anonim ***** válasza:

Én is a fogyókúra közepénél járok, de nekem nem ez a cél. Én izmosabb és formásabb szeretnék lenni. Sportoltál a fogyás mellett?

Csinos vagy, de nekem már túl sovány. de ha jól érzed magad így akkor ne hallgass másokra.

2012. máj. 25. 08:06
 17/28 A kérdező kommentje:
Rengeteget sportolok (heti 5-7 aminek a fele súlyzós) személyre szabott tervvel. Dehát nőként és főleg a fogyókúra közepén nehéz izmosodni.
2012. máj. 25. 08:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Nice, jól nézel ki. Ez a túlságosan elfogysz hülyeség, saját tapasztalat alapján mondhatom hogy irigység semmi több. Ugyanis az embereknek több mint a fele elhízott, a többi meg amorf,"túl vékony" stb stb.Le kell sz*rni a fogyatékosok véleményét:D
2012. máj. 25. 08:29
 19/28 anonim ***** válasza:

Pont jó az alakod! A többiek irigykednek, mert annak örülnek, ha mindenki dagadt, mint ők :P

30N

2012. máj. 25. 13:22
 20/28 anonim válasza:
Nagyon jó szerintem is.! :) De én is kérdezem, mennyit mennyi idő alatt.?? hogyan.? :)
2012. máj. 25. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!