Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testmozgás gyanánt ér valamit,...

Testmozgás gyanánt ér valamit, ha hetente kb.4X 2 órát sétálok?

Figyelt kérdés

Ha meg az idő miatt nem jön össze, és van időm, akkor szobabiciklizni szoktam. Ezeket legalább szívesen csinálom. Mellette persze komolyan diétázom, vagyis inkább életmódváltásnak nevezném amit csinálok (minimális szénhidrát, abból is csak teljes kiőrlésű, vagy rozsliszt reggelenként, semmi cukor, sok fehérje, zöldség, gyümölcs, figyelve a kalóriákra (max 1200 kcal/nap).)

Kb 6 kg-t szeretnék fogyni, így sikerülhet belátható időn belül?

2012. máj. 23. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
inkább fuss egy órat,a séta az semmi.egesz életünkben sétálunk,attól még nem fogy az ember.
2012. máj. 23. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát gyakorlatilag szinte olyan, mintha semmit sem csinálnék? :(
2012. máj. 23. 20:53
 3/10 anonim válasza:
Szerintem se a sétát, se a futást, inkább a folyamatos kocogást válaszd, azzal lehet a leginkább fogyni, mert azzal nem megy fel az egekbe a pulzusod.
2012. máj. 23. 20:55
 4/10 anonim válasza:
5%
őszintén ? Az lóf*sz ... ha naponta 1 orat futsz , megcsinalsz 100 fekvotamaszt meg 100 felulest es ezt csinalod 1 honapig vagy masfelig nah annak meg lesz az eredmenye :) en hetente 4x jarok 2 oras futball edzesre + hetvegen meccsre ugyhogy en mar csak tudom :))
2012. máj. 23. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülyeség, hogy a séta nem ér semmit, én csak sétáltam, semmi mást nem mozogtam, és lefogytam. Főleg ha a kajára is figyelsz...
2012. máj. 23. 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, a diétát nagyon komolyan csinálom. Rajtad mennyi felesleg volt, ha megkérdezhetem? Mert rajtam nincs túl sok, ezért félek, hogy a séta kevés lesz. Bár én is úgy gondolom, ha kevés is, akkor is több, mint a semmi.
2012. máj. 23. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:

ha megvan az étrendedben a kalória deficit,akkor simán ledobhatsz 6 kilót,kb másfél hónap alatt.

a 2 óra séta kalóriaigénye meg tényleg minimális.

ez a fajta "mozgás" cél kitűzés akkor lenne érthető,ha eléggé idős ember vagy,vagy mozgássérült,vagy most engedtek ki a kórházból,mert hirtelen magadhoz tértél a kómából.

2012. máj. 24. 02:59
 8/10 anonim ***** válasza:

lehet, hogy nem ér fel mondjuk 1 órás intenzív mozgással, de szerintem túlzás azt mondani, hogy a séta nem ér semmit. 2 óra séta az nem kevés, meg gondolom nem is csiga tempóban mész.

az emberek nagy része, nemhogy fele ennyit, de még a negyed ennyit sem sétál.

2012. máj. 24. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:
5. vagyok, kb. 7-8 kg volt rajtam, az le is ment, 50 kg-os lettem, és ennek már 3 éve. Meg tényleg fontos az étkezés, szóval menni fog így biztos!
2012. máj. 24. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
hat en egy óra futastól,hetente 3 szor.változott meg az alakom,2 het utan már látszott is h valami van.
2012. máj. 24. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!