A futás vagy az ugrálókötelezés a hatásosabb?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:02
1/5 anonim válasza:
Az ugrálókötelezés intenzívebb, hiszen közben nem tudsz lazítani. Praktikusabb is. Nem kell hozzá edzőcipő, nem ázol, nem fújja a fejed a szél és nem fenyeget a baleset veszélye sem. Ugrálókötelezz!
2/5 anonim válasza:
mindkettő nagyon hasznos, és jó zsírégető, feltéve, ha egészséges térde és bokája van az embernek. Ha rossz a bokád vagy a térded, akkor többet árt, mint használ. Ekkor érdemes az "elipszis" gépeket használni, mert kímélik a térdet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor ugrálókötelezek továbbra is.
Mennyit lehet tőle fogyni kb.?
2009. jún. 28. 18:48
4/5 anonim válasza:
Az ugrálókötelezés..Mert az tényleg intezivebb meg a futás 50perc után számit valamit és szerintem valljuk be senkinek sincs kedve 50percen keresztül futni..:S:P
5/5 anonim válasza:
Tök mindegy melyiket csinálod, az aerob mozgásnak az idő a lényege. Tehát, hogy folyamatosan csináld min. 40 percig. Hát nem tudom, én kipróbáltam mind a kettőt, és jobban tudok kocogni 40-50 percig, mint egyfolytában ugrálni. Mert egyfolytában kell. Az nem jó, ha két percenként megállsz. Szóval attól még, hogy az ugrálás intezívebb, nem jobb, mert nem tudod folyamatosan csinálni. Ahhoz, hogy a szervezeted elkezdjen zsírt égetni, min. 40 perc FOLYAMATOS mozgás kell. És az sem úgy, hogy kapkodod a levegőt. Egyenletesen kell lélegezni. Akkor lesz a pulzusod a zsírégetőtartományban. Szóval én a helyedben inkább futnék, vagy kombinálnám a kettőt. 20 perc futás, 20 perc ugrálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!