Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A reggeli vagy az esti futás...

A reggeli vagy az esti futás a hatásosabb?

Figyelt kérdés
jelenleg 163 cm és 54 kg vagyok. Tavaly óta 75 kg-ról fogytam le, de még szeretnék le adni a "zsírpárnáimból" (, főleg mivel alma alakú vagyok :/ ). Nem szeretnék drasztikus fogyókúrába kezdeni,(mivel az nem is nagyon segítene) így futni akarok egészséges étrend mellett. De most nem tudom, hogy reggel vagy este a hatásosabb a zsírégetés? Mindenhol mást írnak... :(
2011. máj. 6. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én azt hallottam hogy reggel, de szerintem elenyésző lehet a különbség a reggeli és esti futás között. tehát fuss akkor amikor időd engedi és amikor van energiád hozzá.
2011. máj. 6. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt az oldalt tudom ajánlani, olvasd el, leírja azt is , hogy nem a legjobb ötlet futni, szerintem inkább biciklizz, vagy valami hasonló...

2011. máj. 6. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenkinek más a jó :)

A lényeg, hogy nagyjából rendszeresen ugyanakkor fuss, tehát mindig reggel vagy mindig este.

Érdemes kipróbálni pl. 1 hétig mindkettőt, és akkor érezni fogod, hogy NEKED melyik a jobb.

Én reggel szeretek futni, mert annyira feltölt, felfrissít, hogy egész nap fitt vagyok, és nem vagyok éhes.

De sokak szerint este jobb.

Szerintem a fogyásod nem ezen fog múlni :) Az a lényeg, hogy csináld.

2011. máj. 6. 19:23
 4/9 anonim válasza:
78%
fuss reggel is és este is az még hatásosabb. Másrészt reggel felfrissít este pedig lefáraszt és jól alszol;)
2011. máj. 6. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Reggel.

Reggel üres a gyomrod, tehát a szervezeted először a zsírokhoz nyúl, és azokat használja fel.

Ha van valami a gyomrodban, akkor inkább azzal foglalkozik.

Ajánlatos sport után, nem előtte enni.: D

2011. máj. 6. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:

nagyon közsi a válaszokat! :)

felpontoztam mindenkit

2011. máj. 6. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
*köszi x)
2011. máj. 6. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyomrodban lévőhöz, hogy nyúlna bármi is? Hatalmas baromság. Reggeli aerobot azért szokták inkább ajánlani, mert éhgyomorra tuti alacsony az inzulin szinted. Zsír bontása aerob folyamat miatt megy végbe, nem azért mert üres a gyomrod. Este is csinálhatod nyugodtan csak előtte kb.2 órában ne egyél szénhidrátot. De ha 3 óránként eszel, akkor étkezés után 2 órával 1 óra aerob, utána pedig kaja pont jó is.
2011. máj. 7. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
én reggel és este is futok. reggelit jobban bírom, mert akkor még fit vagyok, este meg már áradt hozzá..:)
2012. ápr. 30. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!