Hány kilónak néztek? Eszméletlenül kövér vagyok?
160 cm magas vagyok, a képek kicsit lentről lettem fényképezve.
Szerintem undorító vagyok még így 30 kg mínusszal is.
Csak őszinte kommenteket írjatok! Nincs szükségem a jó szavakra, ha azok hamisak!
80?? meg 30 kilós felesleg? ne vicceljetek, nem láttatok még akkor 80 kiós nőt(Én annyi voltam tavaly, de a kérdezőhőz képest csinos voltam)
Öszinte leszek, igen, kövér vagy. Szerintem minimum 100 kiló. Legalább 40 kilót kéne fogyj. Ha eddig lement 30, akkor ügyes vagy, ne add fel, lemegy a többi is!
93 vagyok.
Igazabol a valaszok alapjan rajottem, hogy ugyanolyan dagadt vagyok, mint reg. Es ilyen dagadtan nem fogok elni, szoval inkabb begyogyszerezem magam
Koszi a valaszokat, kellett ez a loket ahhoz, hogy megtegyem
"ilyen dagadtan nem fogok elni, szoval inkabb begyogyszerezem magam"
Az előző oldalon még segíteni szerettem volna, de most már látom, hogy a kövérséged a legkevesebb, te mentálisan vagy nagyon-nagyon dagadt. Éveken át sok olyan emberrel találkoztam, akik öngyilkosságot követtek el és nem sikerült nekik. Innen a tapasztalatom: Aki valóban meg akarja ölni magát, az nem reklámozza sehol, pláne nem az interneten.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de bizton állíthatom, hogy sok ember cserélne a problémáddal. Olyanok, akik élni akarnak, de valami miatt beárnyékolja valami a boldogságukat. Te pedig a kövérséged miatt fosztanád meg magad az élettől, holott ez csak egy állapot, ami ellen lehet tenni.
Hánynom kell az ilyen gyenge akaratú, ostoba emberektől.
tegnap 18:32
Ne legyél biztos... Én feleannyit adtam le, meg vmivel vékonyabb vagyok (65 kg), de van hogy elszáll az életkedvem, olyankor gyűlölöm a testem is, és úgy érzem, akaraterő nulla, inkább meghalnék. De nem mindig vagyok ezen a ponton.
90-95 közé tettelek volna, vagyis kb eltaláltam. (Voltam 80valahány, kisebb voltam. Anyósom 100 körül van 160 centihez, szélesebb, mint te, ebből következtettem...)
Szerintem is kb még annyi van hátra, mint amin eddig túl vagy, csak sportolj, mert -60 kg (összesen) azért a bőrön is meg tud látszani sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!