Hány kilónak néztek? Eszméletlenül kövér vagyok?
160 cm magas vagyok, a képek kicsit lentről lettem fényképezve.
Szerintem undorító vagyok még így 30 kg mínusszal is.
Csak őszinte kommenteket írjatok! Nincs szükségem a jó szavakra, ha azok hamisak!
Őszinte leszek: Kövér vagy és ez nem csak esztétikai, de egészségügyi problémákat is felvet. Fontos volna tudni, hogy hány éves vagy, hiszen nem mindegy, hogy az ember 16 évesen, vagy 30 évesen küzd ilyesmivel.
Sosem voltam jó a tippelgetésben, de körülbelül 80 kilónak nézem. Lehet, hogy orbitálisat tévedek.
Mivel tanácsot nem kértél, így nem osztogatok, de abból, hogy már 30 kilót leadtál, azt tippelem, hogy a fogyás útján vagy, így szeretnék sok sikert kívánni!
Gratulálok a 30kg minuszhoz!
Őszintén mondom, hogy igen azért még van miből fogynod bőven de azért eszméletlenül kövér nem vagy.
Biztosan érzed te is a különbséget, hogy milyen volt mikor még +30kg volt rajtad és most milyen.
Ne add fel, csak így tovább! ;)
Igazából nem érzem a különbséget, csak annyiban, hogy találok normális ruhákat.
Szerintem nagyon ocsmány vagyok, legszívesebben megölném magam.. Utálom ezt a sok hájat... undorító..
De nem baj, úgyis leszek még 50 kg, nem adom fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!