Most én vagyok a hülye vagy tényleg kövér vagyok?
ha tennél fel 1 képet, könnyebb lenne eldöntenünk, hogy ki a hülye...
én mondjuk a 170 centimhez soknak éreztem a 70 kilót, de mindegy..(de hogy lefogytam, nincs is szinte semmi cicim, szóval valamit valamiért..)
Barátnőkre ilyen téren nem szabad hallgatni! Bármennyire szeretnek, kicsi az esély, hogy elmondják az igazat. Mindenkiben ott lakozik a kisördög. Szeretjük azt, ha a minket körülvevő emberek nem mindenben tökéletesek, nem mindenben jobbak nálunk, és ezért apró (nem tudatos) hazugságokra is képesek vagyunk.
Az nagyon jó, hogy a barátodnak így is tetszel, de az az igazság, hogy a 156 centihez mért 70 kiló már nem csak esztétikailag, hanem orvosilag is túlsúlyosnak számít. Hosszabb távon egészségügyi gondokat okozhat. :(
Magyarán valóban nem árt, ha leadsz pár kilót.
Ha nagyon óvatosan, lassan fogysz, akkor a bőröd is vissza fog húzódni fogyás közben.
A futás nagyon jó, a zöld tea is egészséges.
Egy kicsit az étrenden is kellene majd alakítanod. Első körben kiszanálni a cukros üdítőket, cukros kávét, nasikat.
Egy tipp:
ne hirdesd a barátnőid között, hogy fogyni szeretnél,
csak annyit mondj, hogy sportolsz egy kicsit, hogy egészségesebb légy.
Így sokkal könnyebb végigvinni, mert nem szólnak bele. :)
hat 70 kilonak tenyleg nem tünsz, pláne 156 centivel... jó az a mérleg?:D
jó amugy van mit fogyni, de szerintem nem olyan sokat és ha nem megy le akkorse gáz
Nem láttam a képet mielőtt még írtam.
Nem csal az a mérleg?
158 centi és 53 kiló vagyok, de nekem nagyobb a pocakom (és tízedekkora a mellem, de az nem jelenthet annyi súlyt). :)
A fenékről és a lábakról is kérnénk! :)
Meg kellene találni azt a többletet. Mert így én se értem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!