Most én vagyok a hülye vagy tényleg kövér vagyok?
Bocsi de en sem ertem, en is 156 cm vagyok es 53 kg es igy nezek ki mint te, tehat en sem ertem hol rejted a tobbi kg???!!!
Mikor olvastam ennyi cm 70 kg na mondom gurulsz.:)
Nem mondom, hogy nem kell fogynod mert kell nekem is kell az 53 kilombol, de nem gazosak a kepek, sot csinosabnak latlak mint magamat:P
Hát te vagy aztán igazi erőscsontú! :D Nem így képzeltem el az adatok alapján. Sportolsz? Mert nekem olyan izmosnak tűnsz.
Nem vagy kövér, ezt még nem mondanám kövérnek. :)
Egyébként én is vékonyabbnak tűnök kb. 5 kg-al mint amit a mérleg mutat. Sosem hitte el nekem senki mikor mondtam nekik hogy hány kg vagyok. :D
Kedves kérdező én is ilyen vagyok mint te!
Mindenki ledöbben, (már akinek elárulom), hogy 72 kiló vagyok, a 160 centihez, senki nem nézi ki belőlem. Hasam alig van, vékony a derekam, igaz, van fenekem, meg cicim bővem. Ez a helyzet velünk, hogy egyenletesen oszlik el a háj, ezért nem tűnik olyan soknak. Én mondjuk le akarok fogyni, mert a karom meg a combom nagyon nem tetszik, meg az arcom is kikerekedett. Szóval egy 10 kilót le szeretnék dobni, de így se érzem magam igazán kövérnek.
Szia!
Szerintem sem vagy kövér, hanem telt nőies alkat.
Az utolsó kép szerint tisztán látszik, hogy a többletsúly az az 5kg a combodon tartózkodik. Ilyen fajta vagy.
Én is ilyen vagyok. Felsőtestem izmos a combom meg vastag mint az állat. Combra hízok :S. De az legalább nem látszik annyira mintha talicska hasam lenne
Én 164/65 vagyok, de sz*rabbul nézek ki.
2 kezem összetenném, ha így néznék ki, mint te.
(lány létemre megnézem a csajokat mindig, és pont az ilyenek tetszenek, alacsony, husis, nagy mellű, vékonyabb derekú, nagyobb seggel.)
Sport nem árt senkinek, de ezeket a formákat, arányokat kár lenne elkúrni csak azért, mert a mérleg 70 kg-ot mutat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!