Szerintetek kövér vagyok?
Iszonyatosan övér vagy, tessék minimum 48 kilóra lefogyni, majd ha már elfúj a szél, akkor csinos leszel, és megfelelsz az elvárásoknak.
Esküszöm nem értem, hogy miért itt kérdezgetik folyton kép nélkül az ilyesmit. Mindenki más testi adottságú, nem lehet így eldönteni!!!!!!
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem vagy kövér. Ha sportolsz, formás, csinos alakod lehet a kilóktól függetlenül.
Kedves utolsó hozzászóló!
Mi a fenének akarsz fogyni 156 centisen 51 kiló alá? Én 155 cm vagyok és mások szerint marha jól nézek ki 54 kilósan és jól is érzem magam. Ja és így is 34-es méretű és S-es ruhákat hordok.
Csont és bőr leszel ha tovább fogysz és nem fogsz ruhát kapni magadra...
Nem hinném, hogy kövér vagy, de így látatlanban kilók alapján nem érdemes jóslatokba bocsátkozni.
Az erős csontú dolgot meg felejtsük el. Ez csak szimpla kifogás. Gondolom nem csontból akarsz fogyni.
Kifogás a csont?
Szerinted mindenkinek ugyanakkora és egyforma elrendezésű a csontváza?
Hiába a csontok súlya közt csak 1-2 kg eltérés lehet (mondjuk azonos magasságnál), ha a szélesebb mindenből többet vesz fel (izom, víz, vér, zsír...), nem logikus, hogy többet vesz fel ugyanolyan tzs% mellett? Ezt sokan nem képesek felfogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!