2/7 anonim válasza:
Csökkenteni kell a testzsír %-od !
3/7 A kérdező kommentje:
hetente hányszor mit mennyit? mit érettségizek nem nagyon van időm
2012. máj. 18. 06:48
4/7 anonim válasza:
Csak az első oldalon (fogyókúrák--> egyéb kérdések) találsz 6 ilyen kérdést. Minden második kérdés ugyan ez csak másként van megfogalmazva. Nézz körbe kicsit, rengeteg hasznos infót írnak le.
5/7 anonim válasza:
Reggel tanulás előtt menj le, 10 perc bemelegítés, 20 perc futás. Két etap tanulás között végezz valamilyen erősítő gyakorlatot, pl. felüléseket vagy lábemelgetéseket. Ez nem is plusz idő, kell a pihenés az agynak.
Este levezetésképp menj el és biciklizz félórát.
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a 4-ik gyermekemet várom, de nem látszott eddig soha hogy 40 éves vagyok, és szültem.Azt hiszem hogy genetikai adotság is részben, de én minden féle krémeket a Rossmanba szoktam venni, bőrfeszesitőt, és a mellemtől az alsó végtagomig hetente be foleázom(nilon) szorosan, és egy éjt benne fekszem! Fürdő vizben is teszek, meg heti két alkalommal oliva olajjal kenegeted magad, az nagyon jó hatást kelt!! Ajánlom, probáld ki!!! Üdv.Ica!
7/7 Vattil válasza:
tárd szét kezed,lábad, nekem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!