Mit gondoltok a mai etkezesemrol?
Reggeli: 110 kcal nemet feketekenyer 2 tojasfeherje 30kcal 3 szelet pulykamellsonka (nem tudom a kcalt) es egy kave fel deci szoja tejjel
Tizorai:egy alma
Ebed: egy tal paradicsom leves+ egy kis csirkemell
Uzsonna: 20dkg mandula
Vacsora: salata+zellerszar+egy evokanal bab+ egy fott csirkemell
Ez kb mennyi kcal lehet?
Őszintén? Ez ez nagy sz*r, bármit mondanak előttem. Egy dologban van igazuk, abban, hogy a 20 dkg mandula baromság volt fogyókúrában, ha valaki normálisan csinálja. De mivel te koplaltál egész nap, neked még ez is bőven kevés volt.
Elmondom, mi lesz. Hamarosan kizabálod a hűtőt, de addigra már tönkreteszed az anyagcserédet, és szépen hízásnak indulsz. Ennyi.
fekete kenyer aldibol van:)
Leadtam 12 kilot 3 honap alatt most vagyok 174/57 rendszeresen futok 8-15 km t es heti 3x sulyzos edzest csinalok a hutot eddig se zabaltam ki eddig meg sajnos ennel is kevesebbet ettem, de most hogy raalltam jobban a testepitesre fogyas helyett probalok tobbet enni csak ilyenkor meg buntudatom van hogy tul sok volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!