Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sose volt elég akaraterőm ahhoz hogy végre lefogyjak-ugyan nem kell 20-30 kg-tól megszabadulnom, de kifejezetten hájas a combom és a hasam (180 cm, 68-9 kg, 86-70-96), ezért elhatároztam hogy holnaptól kezdenék "keményebb"-re váltani, szeretném a fürdőruhás osztálykirándulásra, azaz pont 2 hónap múlvára elérni a hasonló álomalakot:

[link]

ÉTKEZÉS:

teljes kiőrlésű kenyér, sovány sajtok és tejtermékek, sok zöldség, gyümölcs, magvak, hal, tojás, egyéb húst nem fogyasztok, édesség gyanánt aszalt gyümölcs, gyümölcsjoghurt vagy túrórudi

MOZGÁS:

heti 2x 1 óra zumba, heti 2 alkalom úszás (1-1,5 óra), mellette hétvégén könnyű séta vagy kocogás

ha mozogni támad kedvem rubint réka 20-perces izmosító blokkok

mit gondoltok? ha TÉNYLEG betartom sikerülhet kb. 2-3 hónap alatt? :)

2012. ápr. 9. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem 180cm-hez a 69kg tök jó
2012. ápr. 9. 23:33
 2/16 A kérdező kommentje:
nem a kg a lényeg, ha óriási a hasam és a combom.. mutathatna 50 kg-t is a mérleg ha a derekam 70 cm..:)
2012. ápr. 9. 23:37
 3/16 A kérdező kommentje:
mondjuk tipikus olyan vagyok akire azt mondják hogy "te ehetsz csokit neked nem árt" , de bikiniben feszengve érzem magam, meg amúgy is..:)
2012. ápr. 9. 23:37
 4/16 A kérdező kommentje:
amúgy tudom hogy kéne számolnom a tápanyagot meg a kalóriát de suli menza, meg sokszor eszem házon kívül (falafel, subway szendvics szóval nem meki) meg mérlegünk sincs... úgyhogy a "tiltólistás" ételeket nem fogyasztva próbálom tartani az 1300 kcal-t (kb....)
2012. ápr. 10. 00:09
 5/16 anonim válasza:
24%
Drága szerintem teljesen rendben vagy amúgy :) De ha szeretnél fogyni az úszást nem ajánlom, mivel zsírodat növeli. Ezt nemrégiben bizonyították és a hideg vizet okolják érte, hogy növeli a testzsírt a hővisszatartás végett.Helyette fuss sokat, kb 1 perces mindent bele futás utána lassú kocogás ha van ismét erőd újra 1 perces mindent bele ;) Én ezzel fogytam 7 nap alatt 3 kg-ot persze keveset is étkeztem. Biztosan sok cáfolóm lesz, de ez tuti tipp. Hajrá! Ui.: kérek a kezdetről és a végeredményről is majd képet!
2012. ápr. 10. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:

De ha szeretnél fogyni az úszást nem ajánlom, mivel zsírodat növeli.

De ha szeretnél fogyni az úszást nem ajánlom, mivel zsírodat növeli. De ha szeretnél fogyni az úszást nem ajánlom, mivel zsírodat növeli.

OH.GOD.WHY.

?????????????????

???????????????????

MIÉRT VANNAK ILYEN HÜLYE EMBEREK

MIÉRT

MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT

2012. ápr. 10. 00:53
 7/16 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDD
2012. ápr. 10. 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:

a képen a modellnek kb 16%os lehet a testzsírszázaléka.

uh ha ilyen rövid idő alatt akarod csökkenteni a magadét,akkor az étrend terved nem az igazi.

főleg a kevés fehérje miatt nem fog menni.

ehhez szálkásító diéta kellene,pontosan beállítva és végig fent tartva a kalória deficitet.

de ugye a sz.d. meg a fehérjére épül,uh az meg a te döntésed,hogy a cél elérése a fontosabb,vagy ragaszkodni ahhoz,ami eddig nem hozott eredményt.

szóval a hús,tojás,túró,fehérje turmix az alap,a többi csak ez után jön,már csak azért mert a húst majdnem az utolsó helyre írtad.

a zumba helyett jobb lenne a box aerobic,mert kb 3x több kalóriát éget ugyanannyi idő alatt,vagy a kettlebell edzés,ami még az egyik legmagasabb kalória égető.

és kéthetente mérd a testzsírod,hogy megy-e lefelé.

2012. ápr. 10. 01:25
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem fogynod hanem formálódnod kell!! amit elérhetsz alakformáló jóga, alakformáló torna ( aerobik, cardio, futás, ugrókötelezés), pilates segítségével, ja meg a zumba is ilyen ,és egyél amennyit jól esik ( mértékkel- tehát csak akkor amikor tényleg éhes vagy és nem csak unalomból, hisz a szervezeted jelzi, hogy mire van szüksége, ja meg egészséges ételeket, és az édesség is belefér 2-3x egy héten / 2-3 kocka csoki/ v. 1-2 egy héten egy nagyobb,tartalmasabb ebéd a családdal/ pl. pizza/
2012. ápr. 10. 06:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg a bálnákat meg a fókákat, azok is milyen dagadtak, pedig azok is egész nap úsznak. Tehát mégis igaz, hogy az úszás elhízást okoz.

Én úgy gondolom a megoldás folpackos-paprikakrémes úszás lehet, mert akkor a zsír is ég, és mozgunk is közben.

2012. ápr. 10. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!