Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (többi lent)

Mit gondoltok erről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eldöntöttem hogy életmódot váltok a túlsúly miatt is meg az egészség miatt is. Semmilyen fogyókúrát nem követek hanem azt csinálom ami a saját fejembe megírodot. Kitaláltam hogy lecsökkentem a szénhidrát bevitelem és a szénhidrát helyet zöldséget eszem egy napom úgy nézne ki hogy reggel megcsinálnám a 3 szendvicsemet de felvágott helyett tojást meg külömböző párolt zöldségeket tennék bele mivel 3ig suliba vagyok fél 4re haza érek 4 körül ennék egy nagy tányér salátát hús nélkül ennék egy joghurtot és ez lenne az egy napom persze variálnám a kajákat húst csak heti 1szer ennék. A kérdésem az lenne hogy valaki csinált már valami ilyesmi étkezést? igazából ez ilyen vegetáriánus kajához hasonlít de mégse az. A másik kérdésem hogy az hogy heti 1szer eszek húst az nem fogja a szervezetem leterhelni ? eddig mindennap ettem húst. Csináljam inkább fokozatosan a hús evésről való leállást? Illetve az utolsó kérdésem az lenne hogy ti mit tornáztattok fogyókúra alatt? Előre is köszönöm a válaszokat! és ha valami személyes tapasztalatok van ilyen téren akkor írjátok meg
2012. febr. 14. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de lövésed sincs a témáról. A szénhidrátot akarod csökkenteni, mégis a húst hagyod el? Hát elárulom, hogy a húsban nincs szénhidrát. Viszont van benne fehérje. Ha nem eszel húst, fennáll a veszélye, hogy valamilyen hiánybetegséged lesz, ha csak nem gondoskodsz a fehérje más formában való beviteléról. Olvasgass vagy kérd hozzáértő tanácsát (orvos, védőnő).
2012. febr. 14. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Egészségügyi iskolába járok tisztába vagyok vele hogy a hús nem szénhodrát arra akartam célozni hogy a szénhidrát elhagyása melett a hús féléket is elhagyom. De most úgy öszintén nagy hülyeség ? :\
2012. febr. 14. 18:31
 3/3 TOMAtm ***** válasza:
ez igy igaz ahogy irták fent.a húst eheted nyugodtan(csirkét,halat)az étkezéseidből a kenyeret tésztákat,péksütiket hagyd ki!ezek gyorsan felszívódó szénhidrátok amikkel a test nem tud mit kezdeni,elteszi a derekadra meg a combodra őket!zöldségeket egyél nyugodtan,lehetőleg amit tudsz nyersen,vagy párolva.de a húst hagyd meg és egyél sovány túrót is!
2012. febr. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!