Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Sose volt elég akaraterőm ahhoz hogy végre lefogyjak-ugyan nem kell 20-30 kg-tól megszabadulnom, de kifejezetten hájas a combom és a hasam (180 cm, 68-9 kg, 86-70-96), ezért elhatároztam hogy holnaptól kezdenék "keményebb"-re váltani, szeretném a fürdőruhás osztálykirándulásra, azaz pont 2 hónap múlvára elérni a hasonló álomalakot:

[link]

ÉTKEZÉS:

teljes kiőrlésű kenyér, sovány sajtok és tejtermékek, sok zöldség, gyümölcs, magvak, hal, tojás, egyéb húst nem fogyasztok, édesség gyanánt aszalt gyümölcs, gyümölcsjoghurt vagy túrórudi

MOZGÁS:

heti 2x 1 óra zumba, heti 2 alkalom úszás (1-1,5 óra), mellette hétvégén könnyű séta vagy kocogás

ha mozogni támad kedvem rubint réka 20-perces izmosító blokkok

mit gondoltok? ha TÉNYLEG betartom sikerülhet kb. 2-3 hónap alatt? :)

2012. ápr. 9. 23:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
Azért néha nem árt ha a szaunába is beülsz néha. Kellemes és zsírleszívó!! De tényleg. Ha úszni mész akkor utána egy 15-20 perc.
2012. ápr. 10. 09:51
 12/16 A kérdező kommentje:

az úszástól 100% hogy nem fogok hízni, ez hülyeség.

így néz ki egy napom, ma így voltam, és így tervezem:

reggeli: 1 db főtt kemény tojás

ebéd: diós tészta (menza, nem volt más, mindig a menzán eszek, ami van)

uzsonna: 2 szel. tk. kenyér cottage chesse-el, 1 db főtt tojás, 1 db paradicsom, 1 pohár kaukázusi

vacsora: 1 pohár rizstej, 1 alma

1 órát zumbáztam

2012. ápr. 10. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
az uzsit meg a reggelit szerintem felcserélheted, hogy reggel egyél többet
2012. ápr. 10. 19:19
 14/16 A kérdező kommentje:
nem tudom/tudtam máshogy megoldani, de igyekszem.
2012. ápr. 10. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
a magvakat és az aszalt gyümölcsöt szerintem felejtsd el, eléggé hizlalnak... az aszaltgyümi a cukor miatt, a magvak meg a sok olaj miatt. helyette inkább puffasztott búzaszelet, abonett, kefir.
2012. ápr. 10. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg igenis kellenek a magvak, legjobb minőségű zsír
2012. ápr. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!