Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy fogytatok le? Melyik...

Ti hogy fogytatok le? Melyik fogyókurát használtátok? (FELPONTOZÁS)

Figyelt kérdés

Mennyi idő alatt?

Hány kg voltál?

Hány lettél?

Hány cm vagy?

Fiú v lány.

#fogyókúra #nagy fogyások
2012. máj. 17. 16:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kaloriaszamolgatassal, sporttal es emellett egeszswegesebb etelekkel.

kb 5 honap alatt

120-rol

Most 96, de meg kuzdok.

173 cm

Lany

2012. szept. 28. 19:52
 22/23 anonim válasza:
1 hónap alatt 5 kiló.Mellből 2cm, derékból 4cm és popsiból 5 cm minusz. Megválogatom mit eszek és mikor semmi cukor kevés liszt és kenyér egy szem se zsemle is tönkölybúzalisztből.
2012. okt. 29. 19:16
 23/23 anonim válasza:

11 hónap

67

50

165 cm

lány

Én semmit nem csináltam azon kívül, hogy csak akkor ettem mikor VALÓJÁBAN éhes voltam és azt/annyit ettem amire/amennyire a testemnek szüksége volt. Én egyszerűen csak nagyon odafigyeltem a testem jelzéseire. Sportolni is csak akkor, amikor tényleg éreztem, hogy most kell, mert jól esne. Nem csináltam kényszerből.

Most már néha előkerülnek nálam olyan ételek is, amiket egyáltalán nem követel magának a szervezet, mint a süti vagy a pizza, de ettől függetlenül van, hogy jól esik és ezért nem tagadom meg magamtól. Semmit nem híztam vissza!

2012. okt. 29. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!