Ti hogy fogytatok le? Melyik fogyókurát használtátok? (FELPONTOZÁS)
Mennyi idő alatt?
Hány kg voltál?
Hány lettél?
Hány cm vagy?
Fiú v lány.
9 hónap alatt
140 kg voltam
97 vagyok
170cm vagyok
Nő
Norbi Update + mozgás
Utolsó vagyok.
Még van vissza bőven,majd idővel az is lement,mint eddig:))
Mennyi idő alatt?3hónap
Hány kg voltál?59
Hány lettél?48
Hány cm vagy?162
Fiú v lány. lány.
3 hónap alatt 64-ről 55-re 165 cm-hez Lány
életmódváltással (azon belül is 1200-1400 kcal közötti étrenddel) + sport heti 5x: 10 km futás + mostanság izomerősítő gyakorlatok (de még nincs vége, formásodni kell)
5 hónap alatt
74 kg
62 kg
174 cm
Lány
Kevesebbet eszem, heti 2-3 aerobic, napi 30 perc futás.
1hónap
75kg
69kg
168 cm
lány
nem fogyasztok húst, cukrot, szénhidrátot, alkoholt semmilyen formában, semmilyen órában. első 2 hétben nem ittam kávét sem, azóta is napi max 1. 2-3liter víz naponta. heti 3 karate edzés, bár ezt világéletembe csináltam, napi 1óra gyaloglás, naponta az 8minute abs workout. Egyetlen mód ami bevált nálam. :)
18 L
Nincsenek fogyókúrák..
Vannak alapjaiban elba.szott táplálkozások, vannak kevésbé rosszak, illetve van jó, ami "egészséges".
Minél komolyabb szénhidrát megvonás (mivel ezt nem kéne enni), glutén és tejmentes táplálkozás, 3 sorba leírtam mindent.
Persze kiegészítés könnyebbséget fog jelenteni: az ember hús és zöldség evő, ezekkel próbálkozz a sok sz.ar szénhidrátos vacak helyett. Kenyér, müzli, tej ki a fene találta ki ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!