Mályva teát /kapszulát használtátok már? Tapasztalatok? Esetleg korpatablettáról vélemények?
Mályvateát nem használtam, mert láttam a szobatársam, aki kipróbálta, és aznapra gyakorlatilag kilőtte magát, csak a vécén ült :D
a korpatabletta jó dolog, szoktam enni, nem veszem észre, hogy különösebben használna, talán az anyagcserén kicsit gyorsít. Jól nem lakom tőle.
Nekem semmimet se tette tönkre az elmúlt 10 év alatt, pedig viszonylag rendszeresen, kúraszerűen iszom. Nem szeretnék gyógyszert szedni, de valamilyen természetes hashajtásra szükségem van, mivel tea nélkül csak 2-3 naponta sikerülne.
Viszont ha neked amúgy rendben van az emésztésed, akkor szerintem fogyókúrás célból ne fogyassz semmilyen hashajtót (így mályvateát se), mert könnyen elcseszheted a dolgot (nekem is egy ilyen tinikori hülyeség miatt vannak a mai napig kínjaim ezzel a dologgal).
Egyébként annyi, hogy este kell inni 1-2 filterből egy bögre teát, másnap reggelre hat. Napközben nem szabad inni, mert tényleg egész nap a klotyón fogsz ülni :)
Én mályva tea kapszulát vettem, amiben van zöld tea kivonat is. 100%os természetes anyagból van, így nem is tudod vele tönkretenni a gyomrodat, és a teával sem. Több mérget viszel egy mekis vacsora után a szervezetedbe mint teával 5 év alatt.:) Szóval próbáld ki nyugodtan.
Elkezdtem szedni a kapszulát, de csak napi egyet lefekvés előtt mert tényleg wcn ülsz egész nap.:) Én már az első pár nap alatt lefogytam 3 kilót. (össz túlsúlyom kb 6-7 kiló volt..) Elégedett vagyok, ha kúraszerűen csinálod, mellette normálisan eszel (napi kisebb 5 étkezéssel) és egy kis mozgással szép és tartós eredményt érsz el vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!