Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Én látom rosszul...

Mit tehetnék? Én látom rosszul vagy igazam van?

Figyelt kérdés
Fogytam tavaly sokat, most 168 cm-hez csupán max 50 kiló tartozik, de van hogy ennél 2-3 al is kevesebb...Ráadásul 19 éves leszek és lány. Van, hogy nem eszek egy nap csak 1-2x, de van hogy eszem rendesen, de ha látom h feljebb megy a mérleg 1-2 kilóval visszafogom magam..Holott tudom hogy híznom kéne, ma ettem egy péksütit, egy kis levest 1 kenyérrel pár szem kekszet. Van hogy még ennyit sem eszek.. Mi tévő legyek? Szerintetek is hízzak pár kilót? Vagy mi legyen?
2012. máj. 17. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Te látod. Én is ekkora magas vagyok és 58kg. Bár fogyni akarok 4-et és most rá is álltam. Én mikor 51-52 kg voltam már túl kevésnek tartottam. Egyél rendesen szerintem. Ennél sokkal többet. Olyan 2kg simán feljöhet szerintem. Aztán ha megvan majd sportolsz és az a 2 kg is nagyon jól fog állni rajtad :) Hány kg-ról indultál? Ne fél ennyire ettől. Ha nem tetszel jobban magadnak akkor lesportolód és kész. Az nagyon rossz mikor éhezteted magad ilyen miatt. Ráadásul szerintem feleslegesen, mert csinosabb leszel 2 kg +-al. (olyan 52-54 kg-osan.)
2012. máj. 17. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
és te miket eszel pl egy nap? Kb
2012. máj. 17. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

19 vagy, mar nem tini, egy kicsit lehetnel okosabb az etkezesedet illetoen!

Hidd el, en 34en tul ezt mar tapasztaltam. Ha annyi lennek mint te most, komolyan odafigyelnek erre es nem most "vensegemre" kene kemenyen dolgoznom, hogy legyen latszatja.

Sok sok zoldseget egyel. Lehetoleg nyersen, illetve parolva. En ebedre hust eszek valamilyen zold salival, vagy brokkolival (nyersen). Mire elragcsalom a csokor brokkolit mar fullon erzem magam es meg orulok is, hogy egeszsegesen eszem.

Ha nassolni akarsz, akkor mandulat, diot, mogyorot egyel es NE kekszet. A mandulatol is lehet hizni, szoval ne azzal lakj jol, de a magokban nagyon sok josag van, szoval ha a csipszet/csokit/kekszet levaltod magokkal mar elobbre jutsz.

Egyel gyumolcsot is, de ne keverd a gyumit massal. Ugyertem ha eszel gyumit akkor ne egyel rogton utana mast. Illetve forditva: ha ettel valamit, utana rogton ne egyel gyumolcsot.

Fozz kemeny tojast, az elall a hutoben es hetkozben minden nap ehetsz egyet. Sot, magaddal viheted es ha megehezel, utkozben csak megpucolsz egy tojit es benyomod.

Kenyeret, krumplit ha nem muszaly ne egyel. Legalabbis ne minden nap.

Ja, es sportolj! Ha semmire nincs lehetoseged, akkor setalj napi 15-30 percet. De csinalhatsz felulest, fekvotamaszt, kezenallast, stb. Ezekhez nem kell semmilyen eszkoz, csak a sajat testsulyod.

Hidd el ha izmosodsz akkor sokkal jobban fogsz kinezni mintha lefogysz vagy hizol akarmennyit es lotyog a combod/karod.

Inkabb feszesse varazsold az izmaidat, es meglatod a fiuknak is jobban fogsz tettszeni!

2012. máj. 17. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, én szinte mindent eszem. Még egy pár napja kezdtem szóval majd kialakul. Én ennyire mint az előző válaszoló írta nem figyelem a dolgot, főleg mivel itthon lakom és nem mondhatom hogy jaj, most én ilyet nem eszem.. Egyszerűen kevesebbet eszem és nem nassolok ész nélkül. Pl. most is húslevest ettem előtte meg túrós rétest és joghurtot. Majd pár nap múlva kiderül jó e vagy sem:) Mikor sokat fogytam akkor kb. semmit nem tudtam megenni, az is azért volt. Ja és tornázom mikor tudok vagy időm engedi. Itt a vizsgaidőszak a nyakunkon és hát még dolgozom is de hátha össze jön:) Szerintem is tornázz de szép lassan szerintem elkezdhetsz többet enni is. Mennyiről fogytál le ennyire? Hogyan?
2012. máj. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!