Hogy fogyókúrázzak?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha eddig semmit se sportoltam és így pont tartottam a kilóm ha heti 4 edzés (1óra egy edzés) pl.: bokszra járnák hány hét alatt fogynék 5 kilót ami nem káros?És itthon még a saját sulyommalpl.:felülés,fekvőtámasz.11éves vagyok 169 cm 68 kiló.2012. máj. 15. 21:22
1/5 anonim válasza:
5 hét 5 kg, de ehhez nem elég csak a sport.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha eddig tényleg semmit se sportoltam és tartottam a kilóm + 1 napi 2óra sportal nem fogok fogyni?:D Nem vagyok szívtelen ment a pipa de jöjjön még válasz légyszi:D
2012. máj. 15. 21:58
3/5 anonim válasza:
Szevasz öcskös.
11 évesen ne akarj "fogyókúrázni", rengeteget fog fejlődni még a tested. A sportot bármikor el lehet kezdeni, te most a legjobb korban vagy hozzá. Próbálj ki mindent amit csak tudsz és csináld azt amit szeretnél, ami a legjobban tetszik, a lényeg, hogy csináld rendszeresen. :)
Focizz, fuss, ússz, csinálj bármit, csak legyen meg a szükséges mozgás mennyisége. A box szerintem nagyon jó választás lenne, ha komolyan gondolod. Ha rendszeresen jársz nagyon sokat fogsz fejlődni pozitív irányba minden téren. Az étkezésre odafigyelhetsz, hogy megválogatod mit eszel. Állj rá az egészséges étkezésre, de ne nélkülözz semmit, amire szüksége lenne a szervezetednek. A sport mellett, így már minden adott lesz, a céljaid eléréséhez.
4/5 anonim válasza:
A fogyás 60%-ban az étkezésen múlik:) 40% a sport..
5/5 A kérdező kommentje:
ok kösz.
2012. máj. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!