Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek még miután futottam?

Ehetek még miután futottam?

Figyelt kérdés
Most voltam futni, de futás után soha nem szoktam enni, ma viszont korábban mentem (máskor este kilenckor indulok általában). De eléggé éhes vagyok, nem lenne baj, ha ennék még ma valamit?

2012. máj. 13. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vagy b verzió: aki rendszeresen mozog (fut és táncol), olyan ételeket eszik amiket a saját kertjében termelt és saját maga főzött, anyuci kedvence (minden gyermek az, hidd el még téged is szeretnek) és ezzel az életmóddal jobb formában van mint előtte amikor műanyag sz*rokat evett és a haja is kihullott tőle!:)
2012. máj. 21. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és 56 kiló.:)
2012. máj. 21. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
mellesleg megnézném,hol 40kiló az aki mekis kaján él??? ezek szerint te lennél a tudatlan??
2012. máj. 21. 13:15
 14/16 mufflon válasza:
hogy a szívére vette valaki nem akartam megbántani a kicsi törékeny lelkivilágodat :( úgy lehetsz 40kiló mekis kajával hogy pocsék a genetikád :)
2012. máj. 21. 15:47
 15/16 mufflon válasza:
de majdnem eltaláltam :)
2012. máj. 21. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
dehogy bántottál meg,nem, vagyunk egy súlycsoportban. Hiába lehet egy embernek "pocsék" genetikája (vagy szerencsés? ez nézőpont kérdése) ha mekis kaján él,azt nem igazán tolerálja a szervezete (maximum ideig óráig...azért ezt egy szteroidhuszárnak illene tudnia.:)
2012. máj. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!