A pasim fogyókúrát erőltet rám. Szerintetek gáz nagyon az alakom? Kép
Szerintem rád férne egy fogyókúra mert nagyon pocakos vagy, és sok rajtad a felesleges zsír. Hidd el te is utána jobban éreznéd magad.
De az hogy a pasid erőlteti rád..... ezt inkább nem véleményezem mert szerintem az a gáz. Erőltess rá akkor te meg egy tömegnövelő, izomépítő étrendet és heti 5-6 súlyzós edzést, mondván hogyha te teszel magadért akkor legyen már ő is egy szép izmos férfi....
De én a te helyedben saját magamért kezdenék neki mozogni, futni, diétázni. ÉSSZERŰEN! nem kaja megvonással. Nézz utána itt rengeteg hasznos válasz van, ami segít. Neked is látnod kell hogy túlsúlyos vagy.
Nekem is fura, hogy ilyen kijelentéseket tesz a párod.
Mióta vagytok együtt? Mikor híztál így meg?
Nagyon tévhit az, hogyha ugyan úgy eszik és mellette sportol akkor lefogy. Az étrend 70%ban befolyásolja a fogyást. A mozgás pedig 30%ban. semmit nem ér el vele hanem csak annyit hogy izmos lesz és még vastagabb...
Mozogni kell, de megfelelő étrenddel.
Nyilván ez a sok zsír azt jelenti hogy valami nem stimmel az étrendbe. Én annyit tennék hogy fehér kenyeret kiiktatnám és a cukrot is. Minden formában. Ez mellett heti 4-5 futás. 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!