Hogyan fogyjak le, csökkentsem az izzadást?
Van rajtam egy kis túlsúly, és tudom, hogy ilyen korban nem kéne fogyókúrázni, de mit javasoltok, mit egyek, vagy mit ne egyek ahhoz, hogy 5-10 kilót le tudjak adni? És az is nagyon zavar, hogy izzadok, Voltam kivizsgáláson, és azt mondták, hogy genetika, de nagyon zavar, hogy már 1-2 órával a felöltözés után foltos a pólóm, és a testszag is előjön, pedig dezodorálok (erős izzadás elleni dezodorral), és zuhanyozok is minden este. Próbálok bővebb pólókat hordani, de nem sokat segít. Kérlek szépen segítsetek!
Köszi.
15/L
A legjobb, ha elmész aerobikozni(3 alkalom/hét min.). Ha még az étkezésedre is odafigyelsz egy kicsit 2 hónap alatt simán leadhatsz 5-10 kilót.
Ha valaki nagyon izzad annak számos oka lehet, nem csak a genetika. Ha rendszeresen sportolnál talán még az izzadékonyságod is csökkenhet mert a rendszeres mozgás helyrerázza majd a szervezetedet.
Én nem vagyok nagyon izzadós fajta,de volt egy kicsit erősebben izzadós korszakom.Nekem az segített,hogy kizárólag csak természetes kivonatokat tartalmazó izzadásgátlókat használtam.Pl.aloe vera, kamilla, ichtiol, lanolin.Kifejezetten tudom ajánlani a Forever termékcsalád aloe verás izzadásgátló stiftjét.
17/L
Ui:Ne parázz emiatt nagyon!Ez emberi dolog,és gondolj arra,hogy mindenki izzad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!