A zabkeksz valóban nem hizlal?
Figyelt kérdés
Egy zacskó (180g) ennyit megehetek vacsi gyanánt mondjuk egy pohár tejjel ?2012. máj. 12. 14:43
1/7 anonim válasza:
A mennyiségtől függ hogy hízlal e valami vagy sem. Nem tudom mennyi kalória van benne, nézz utána. De gondolom jó sok szénhidrát van benne, amit én hanyagolnék a helyedben.
2/7 anonim válasza:
1 db keksz 31 kcal. 10 deka majdnem 500. a ch-t nem tudom. hát, én csak módjával ettem belőle. amúgy jót lehet wc-zni tőle.
3/7 anonim válasza:
Hát én azt biztosan tudom, hogy az én bőrön kikészült tőle (zsíros, pattanásos, ragyás) lett. Úgyhogy ne vidd túlzásba, nehogy te is így járj!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem is sejtettem hogy ilyen rossz hatással lehet a bőrre azt hiszem inkább hanyagolom ezt az ételt mivel érzékeny bőrtípusom van.
2012. máj. 12. 15:50
5/7 anonim válasza:
Korpovit kekszet egyél inkább,abban nincs cukor.
6/7 anonim válasza:
mivel az egész szénhidrát, hízlal, főleg mert cukros. nem ajánlott. Jól lakni se lehet vele sajnos.
7/7 anonim válasza:
Süssél otthon zabkekszet, ha van rá lehetőséged.
Nem nehéz, ha érdekel, elküldöm privátban.
Így kikerülheted a kristálycukrot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!