158cm vagyok és 51 kg, hogy fogyhatnék még 1 keveset ebből?
Sziasztok!Tudom-tudom az index szerint normális a súlyom, viszont a testalkatom elég "mamás" ez genetikailag ilyen?szóval nem lehet karcsú lábam, mert kicsit vagyok és ilyen a csontom? v lehet ezt is még szépen formálni?
mit ajánlotok ha kb 3kg-t szeretnék fogyni, viszonylag gyorsan kb3hét alatt menne? plusz formálni a testem...
am, ezt kezdtem el:
napi kettő van öt perced? réka torna(mind3rész)plusz fél óra hullahopp
nem eszek hat után, 3Xétkezek(keveset)reggeli(12kor, mert akkor kelek:S) az normál kaja: ma tészta volt(kevéske) aztán, fél4kor:paradicsom, paprika, új hagyma és fél zsömle, aztán 6kor még vmi könnyűt..ezzel így menne?
Tornázz Rubint Rékára. És figyelj a táplálkozásodra.
Délelőtt fogyassz csak szénhidrátot,de ekkor sem csokit,chipset,Jó minőségű szénhidrátot egyél,(zab,rizs..) Délben fehérjét egyél,zöldséggel,mehet ilyenkor is egy kevés rizs. Délután ha megéhezel 1-2dl joghurt,vagy valami saláta féle. Vacsorára,mondjuk 1szelet kétszersült,sonkával,paprikával,paradicsommal.. Akár tojást is ehetsz,vagy húst salátával,amit szeretsz,csak lehetőleg ne szénhidrát legyen.
www.kcal.hu itt megbírod nézni,hogy miben mennyi a szénhidrát,fehérje,illetve zsír.
Sok sikert!
köszönöm!
jesszus tényleg ennyire kell figyelni h mit eszem, akkor is ha csak 3kg minuszt akarok..ez durva..de azért köszönöm..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!