Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefekvés előtt hány órával ne...

Lefekvés előtt hány órával ne egyek? Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Sosem tudtam, hogy a lényeg az, hogy este hat után ne egyek, vagy az, hogy lefekvés előtt egy bizonyos óraszámmal ne egyek:D

2012. máj. 10. 21:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
53%
Valahol úgy olvastam, hogy lefekvés előtt 4 órával már ne együnk. Ha a lefekvést az átlagos 22 órára tesszük, akkor az tényleg 6 óra.
2012. máj. 10. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hát attól függ mikor fekszel le. :D

aki éjfél után is fenn van, hülyeség, h 6 után nem ehet. szerintem.

alvás előtt 3 órával már nem ajánlatos enni. én így tudom.

2012. máj. 10. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy 2 órával lefekvés előtt kell vacsorázni könnyű ételt. Ha korábban eszel, akkor nagyon savas lesz a gyomrod reggelre.
2012. máj. 10. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 3 óra telljen el kb a lefekvés és az evés között.
2012. máj. 10. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A 2 órára szavazok. 4 az már nagyon sok. igazából attól is függ hogy mit eszünk és mennyit, illetve ha este edzel edzés után még mindenképp legyen egy szilárd étkezés. Abba sem halt még bele senki ha csak 1órával lefekvés előtt evett mert épp úgy hozta ki a lépés. A fogyáshoz ennek az egésznek nincs köze egyébként, csak arról van szó hogy nem egészséges teli gyomorral lefeküdni. mind1, maradjunk a 2 óránál.
2012. máj. 10. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A hat óra utáni nem evést felejtük el, kivéve ha lefekszünk 8-kor. Lefekvés előtt két órával egy könnyű étkezés teljesen megfelelő. Ez nem aranyszabály, tehát ha nem vagy különösebben éhes, akkor ne egyél feleslegesen, vagy csak keveset.
2012. máj. 10. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
valamit muszáj enni, éhesen nem fekhetsz le....baromság ez a 6 után tilos enni duma! könnyű kaját ehetsz nyugodtan lefekvés előtt, de ne pogácsát meg krumplis tésztát meg egyéb kemény szénhidrátot. két tükörtojást extrudált kenyérrel miondjuk, vagy sonkás barna zsemlés szendvicset.
2012. máj. 10. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is 3 órát tudok, nekem ez be is válik, mert így nem vagyok tele lefekvéskor, de még pont nem éhezem meg. :)
2012. máj. 11. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:
én is 3 óráról tudok
2012. máj. 11. 07:50
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Én 2 és fél, 3 óránként eszek, nem érdekel mikor fekszek le utána. Este már csak könnyű kajákat szoktam enni. Nem maradhat ki étkezés, mert akkor egyből zsírégetés leáll, anyagcsere lelassul, izomvesztés beindul. Amúgy is 2 körül fekszek le, ha 6-tól nem ennék 3 étkezést maradna ki. Az is koplalás.
2012. máj. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!