21 éves lány vagyok. Mostanban fogytam pár kilót és kissebbek lettek a melleim. Ha viszahízom akkor a melleim is visszanőnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl súlyos. 64 kiló voltam és most 60 lettem és észrevettem h nagy a melltartó.2012. máj. 10. 19:16
1/5 Smartguy86 válasza:
Mindenki máshogy hízik. Szerintem ne legyen célod azért meghízni, hogy nagyobb legyen a melled. Inkább sportolj rendesen, étkezz egészségesen és ne törődj a mellméreteddel. Ne hordj annyit melltartót se, mert nagyon lógós melled lesz tőle - amikor csak lehet, mellőzd. Egy nő nem csak a mellei miatt lehet vonzó.
2/5 anonim válasza:
Nem valószínű h ha hízol akkor oda fogsz hízni. Esetleg gondolkodj el egy plasztikai műtéten ha annyira zavar h kicsi.
3/5 anonim válasza:
Melltartótól lesz lógós a melle??? Te el vagy varázsolva xD
4/5 anonim válasza:
Ha visszahízol, akkor lehet, hogy visszanőnek, lehet hogy nem.
5/5 anonim válasza:
Egyéni, hogy ki hova hízik.
De tapasztalat, hogy ahonnan fogyni szeretnél, onnan tűnik el legutoljára, és ahova hízni, oda nem akar a fenének se rakódni. :D
Persze ez nem tudományos megfigyelés, inkább csak Murphy!
A mellemmel nekem is így van. Túl sokat kellene híznom, hogy oda is menjen valamennyi.
Az első válaszoló melltartós megjegyzését engedd el a füled mellett! Urban legend.
Nagy mell esetén pont, hogy a melltartónélküliség vezethet lógáshoz.
Ha tudsz angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!