164 cm vagyok és 67 kiló, ez BMI szerint sok mégsem tűkök kövérnek, szerintetek lehet hinni a testtömeg indexnek, szükséges mindenféleképp a fogyó?
több,mint 20 éve elavult a bmi.
testzsírt mérj.
de ha én fogynék 10 kilót, amit ideálisnak mondanak, akkor nem lenne semmi mellem, anorex kinézetű lennék.
Napi szinten járok terembe edzeni, vékonyak a lábaim-karjaim, csak a pocimon van kevés felesleg, valamiért a mérleg sokat mutat mégis. Igaz közepesen nagy mellem is van.viszont a teremben vannak olyan 55 kilósok akikkel sosem cserélnék, mert undorítóan zsíros testük van. Létezik olyan erős csontozat, ami ennyit nyom?
Biztos van ilyen. Azért gondolom, mert én meg fordítva vagyok: minimum 5 kilóval többnek nézek ki mindig, mint amennyi ténylegesen vagyok.
Ezért mondja mindenki, hogy nem a kilókat kell nézni, hanem a tükröt. Te tudod, hogy tetszel-e magadnak így.
nincs ilyen csontozat.
egy alacsony sovány nő csontváza és egy nagydarab 190centis nő csontvázának súlya között max 3 kiló az eltérés.
ami meg a hasadat illetti,az csak annyit mutat,hogy magas a testzsír%.
kockás kb 12%nál lesz.
úgyhogy,ahogy már írtam is ezt érdemes figyelemmel kísérni.
ha meg le akarod szedni magadról,akkor kalória deficitbe rakott szálkásító diétával fogod tudni.
ha meg rendszeresen edzel,akkor hogy lehet vékony a karod amúgy?
az nem túl esztétikus ha az izmok fejlettsége nincs szinkronban.
annál rosszabb meg nem létezik,ha egy nő lemegy a terembe és csak lábra edz:).
az a strandgyúrós női megfelelője.
minden izomcsoport ugyanolyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!