Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez vajon miért lehet?

Ez vajon miért lehet?

Figyelt kérdés
Az normális, ha röpke másfél hét alatt majdnem 10 kilóval lettem nehezebb? Direkt nem úgy mondom, hogy híztam, mert az képtelenség lenne, meg azért többé-kevésbé meglátszódna. De még így is elég bizarrul hangzik.
2012. febr. 21. 04:20
 1/5 anonim ***** válasza:
mit szívtál ?
2012. febr. 21. 05:06
 2/5 anonim ***** válasza:
ööö rossz a mérleg esetleg? vagy lejt a padló ahova tetted, legutóbb meg nem ugyanott volt.
2012. febr. 21. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,én van hogy két nap alatt 6kilóval vagyok több,de ennek tudom az okát :)
2012. febr. 21. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ti akkor csoda-emberek vagytok:)) Szerintem is csak rossz helyen volt a mérleg:) Vagy merül az elem....:))
2012. febr. 21. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ehez nagy csoda,csak jó sok kaja, sok ch ami megköti a vizet,jó sok bélsár és még emésztetlen étel a gyomorban :)

Simán össze lehet kaparni +6kg súlyt.

2012. febr. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!