Ez vajon miért lehet?
Figyelt kérdés
Az normális, ha röpke másfél hét alatt majdnem 10 kilóval lettem nehezebb? Direkt nem úgy mondom, hogy híztam, mert az képtelenség lenne, meg azért többé-kevésbé meglátszódna. De még így is elég bizarrul hangzik.2012. febr. 21. 04:20
2/5 anonim válasza:
ööö rossz a mérleg esetleg? vagy lejt a padló ahova tetted, legutóbb meg nem ugyanott volt.
3/5 anonim válasza:
Elképzelhető,én van hogy két nap alatt 6kilóval vagyok több,de ennek tudom az okát :)
4/5 anonim válasza:
Ti akkor csoda-emberek vagytok:)) Szerintem is csak rossz helyen volt a mérleg:) Vagy merül az elem....:))
5/5 anonim válasza:
Nem kell ehez nagy csoda,csak jó sok kaja, sok ch ami megköti a vizet,jó sok bélsár és még emésztetlen étel a gyomorban :)
Simán össze lehet kaparni +6kg súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!