Mennyit híztam vajon?
1 kiló zsír ~7000 kalória, tehát 1 kiló zsírt biztos nem, mivel max 3000 kalóriát ettél az igényedhez képest pluszba.
Szerintem max egy fél kilót.
1-2 napos kajadömpingektől nem nagyon lehet hízni, amit a mérlegen látsz az víz, és a nemwczés eredménye főképp.
45 kilósan tényleg ezen kell parázni, miss Ana?
Most tartottam egy hét kajálást az első 5 kg minuszt ünneplendő, és nem jött rám vissza fél kiló... Nyugi van, és hagyd a francba a mai koplalást.
3 napja nem voltál wc-n?
nem semmi...
:o)
Engem 15 évesen 158 centivel és 44 kilóval "anorexia nervosa"-val kezeltek a kórházban.
Nem tudom hova tenni ezt a kérdést...
Én egyébként most 20 évesen 160 centivel vagyok 48 kiló és úton útfélen megkapom az anorexiás jelzőt.
Ezt olvasd el végig: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..
Ha én ettől nem híztam,akkor te annyitól mégúgysem :)
Azért a zsír nem megy fel olyan könnyen,több nap vagy heti korlátlan zabálás kell ahoz hogy zsírban felcsússzon 1-2kg. Pláne hogy egy fogyizó ember szervezete a nagy zabálást nem is bírja 2-3 napnál tovább. Én is ezután a 2nap után már könyörögtem egy natúr brokkoliért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!