Hogyan lehetne a párolt zöldség ízét kicsit feldobni? A vajon megpárolom sózom, borsozom nekem nem jön be.
Figyelt kérdés
Ja még valami. A fahéj valóban zsírégető hatású?2012. jan. 7. 19:36
1/4 anonim válasza:
Én meg szoktam bolondítani egy kicsit reszelt parmezán sajttal (vagy ahhoz hasonló állagúval).
Van egy bio fűszerkeverék, amiben nincs semmi só vagy adalék, ezzel párolva nagyon finom tud lenni.
Szintén finom, ha egy kis húsleves/zöldségleves van az alján és úgy párolod.
Mézes kefírrel is összekeverheted...csak egy pár ötlet:)
2/4 anonim válasza:
párolt zoldség ízét feldobni? :D olyan zoldséget egyél aminek szereted az ízét..hasznalj ételízesítot..és ne higgy el mindenféle hulyeséget a zsírégeto kajakrol, cs sporttal tudsz zsírt égetni!!!!
3/4 anonim válasza:
oregánó, bazsalikom, fahéj, csirkefűszer, vegeta,
4/4 anonim válasza:
Olykor süsd/pirítsd meg inkább párolás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!