Ha tükörbe nézünk, miből látjuk, hogy túlsúlyosak vagyunk?
Ha azt mondom, 168 cm vagyok és 72 kg, akkor azt mondjátok, hogy elhízott vagyok. Egész életemben sportoltam, mindig 56-58 kg voltam, csak meghíztam most kicsit.
A környezetem szerint van rajtam plusz, de nem vagyok elhízott.
Mindenki azt mondja én látom a tükörben. De és ha elfogult vagyok?
Mit néz az ember a tükörben, amiből megállapítja?
én nem a tükörben láttam,hanem fényképeken...Tükörben tudsz úgy állni,és látni magad,h te előnyösnek lásd,szerintem...(legalábbis én tudtam,és leírtam,h áhh,nem is vészes)
Aztán megláttam magam egy fényképen,na ott tudatosult,h ez már gáz...Kerek fej,vastag karok,és úgy általában az 55-60kilós barátnőim mellett elég szembetűnő volt,h ez már bizony sok...
Szerintem is a fénykép jobb erre.
De nem a tükörben, saját magadról, csücsörítve és pucsítva, telefonnal készített fajtára gondoltam, hanem a rendes fényképekre!
Családi összejövetelek, kirándulások... Ilyenkor természetes, spontán képek készülnek. Így látod igazán magad. Vagy kamera-felvételen.
Hol lehet ilyet találni, hogy mi az átlag? :s
Ez engem is érdekelne... 165 cm-s nő vagyok. Ha esetleg tudsz oldalt, ahol ezt meg lehet nézni, megköszönném.
Köszönöm, nézegetem!!
Ezek szerintem enyhén körte alakom van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!