Miért látom a tükörbe a mai napig ízt a csúnya kövér kislányt?
Gimnáziumban én voltam a kövér lány, ezért utolsó évben nagyon kemény torna-fogyókúra kombóba kezdtem. Ezzel sikerült 30 kg-t leadnom. A ballagáson már egy csinos lány voltam. Egyetem alatt volt egy barátom aki bukott a vékony (de az extrém vékony lányokra) és minden alkalommal beszólt ha híztam pár kg-t, hogy asszonyosodtam. Azóta teljesen összezavarodott az énképem és gyűlölöm magamat.
Jelenleg a munkám miatt külföldön élek, itt elég rendszertelen az életem, próbálok keveset enni és egészségesen, viszont hétvégén ha együtt a család akkor lecsúszik egy-egy süti. Utána meg utálom magamat :S És emiatt egyre depressziósabb leszek. Mikor karácsonykor hazamegyek szeretnék csinos lenni, de ahhoz fogynom kéne pár kg-t. De hogyan? Nem futhatok, minden olyan torna kizárt aminél megemelkedik a légzésszámom (fél tüdőm van). Pilatesezek és sokat sétálok. Még valami kiegészítésnek?
176 centi vagyok és 65 kg.
Bocsánat ha rossz a kategória és hogy sokat írtam, de gondoltam könnyebb idegen embereknek kiöntenem a lelkem, mint az ismerősöknek, ők úgyis csak annyit mondanak, hogy csinos vagyok és nincs szükségem semmire.
Hétközben nem eszek sütit csak hétvégén ha a gyerekeknek sütök valamit akkor abból 1-2-t. De általában keveset eszek, sok zöldség-gyümölcs. És édesítőszer cukor nélkül. Csak az, hogy nem mozoghatok bármit kicsit megakaszt. Régen kardio boxoltam, meg R. R.-t csináltam, ma ezeket nem lehet, csak "kímélő" tornát.
De köszönöm, így fogok cselekedni ahogy írtad :)
Köszönöm második!
Ami nagyon zavar, hogy kezdek emiatt depresszióba zuhanni, pedig alapjáraton egy nagyon vidám, mosolygós csajszi vagyok. De észrevettem, hogy az utóbbi 1 hónapban. Azzal, hogy kihagytam a vacsorát és szinte csak délig v 2ig eszem már fogytam 4 kg-t. Persze ez nem sok, főleg hogy van még rajtam rendesen, de kezd aggasztni, hogy egyre kedvetlenebb vagyok. :(
próbálkozhatsz nagy ellenállású edzéssel sok pihenéssel is, mert a nagy ellenállású edzés is elég jól "aktiválja" az izmokat, így nőhet az edzés utáni energiafelhasználásod.
amúgy meg szimplán egészséges ételekből kontrollált mennyiséget kéne enned, csak sajnos amit írtál aszerint nem ott van a probléma, hanem a fejedben. de hát kinél nincs? :) csak téged ez zavar, nyilván nem szeretnél depressziós lenni. igazából nem értem miért zavar, ha megeszel egy két sütit, biztos nem a hasnyálmirigyed terhelése miatt lesz bűntudatod, egy nap alatt meg nem lehet hízni, akkor mi a probléma? szerintem tényleg valami mentálhigiénés megoldást kéne találnod, illetve meg kéne találnod / össze kéne szedned magad, kezdj el tai-chizni vagy más belső harcművészetet tanulni, ezt nem csak azért írom mert alacsonyabb oxigéigényű mozgás, de a keleti emberek életfelfogása is nagyban különbözik a nyugati emberek problémás lelki világától, lehet ezzel jobban meg kellene ismerkedned.
Ezek tényleg jó ötletek :)
Mondom, alapjáran nem vagyok egy depressziós alkat, boldog voltam akkor is amikor "asszonyos" voltam (értsd: kerek mellek, csinos popsi, de nem voltam elhízva). Egy olyan országban élek, ahol az embereknek nincsenek napi gondjai, nem nyomasztják őket olyan problémák, amik az otthoniakat. Mindenki elfogad mindekit olyannak amilyen. Így belegondolva, valószínűleg most tört felszínre, hogy nem tudom magam elfogadni olyannak amilyen vagyok és mivel mostanában sokat vagyok egyedül, így tetőzött. De megpróbálom mindenképpen helyre billenteni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!