Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? 7kilót szeretnék...

Ez így jó? 7kilót szeretnék fogyni a nyár folyamán, de nem mérnék ki grammra minden egyes falatot, így is lehetséges?

Figyelt kérdés

A mai napon reggel ettem kb 2ek műzlit (nem cukrozott, javarészt zabpehely, van benne banánchips, aszalt gyümölcsök is) magában, a délelött folyamán kisebb adag (kb háromnegyed tányérnyi) krumplis tészta, 3óra felé 3tojásból rántotta, majd még késő délután 2paradicsom.

7kilót szeretnék fogyni, de nem vinném túlzásba (ha nem muszáj) a kalória és egyéb tápanyagszámolgatást, délelőtt próbálok enni többet, és ha itthon hízlalóbb főtt kaja van, akkor azt délig eszem, délutánra a kajám nagy része fehérje lesz.

2009. jún. 24. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Inkább reggel egyél rengeteg müzlit, tízóraira gyümölcsöt, gyümölcslevet, azt a kumplistésztát sürgősen felejtsük el: vagy legyen vega koszt, vagy zsírszegény husi+saláta ebédre. Du. uzsonnának nagyon sok volt az a 3 tojás, ha tükörtojásnak csinálod meg, hidd el, hogy egyszerűen már a kiterjedése miatt is kevesebb csúszik le. Ekkor ehetted volna hozzá a paradicsomot, és akkor pl kenyér se kell a rántottához, és tojásból se eszel annyit.

Én is hét kilót akarok fogyni, előzőleg leadtam tizet, abból négyet visszahíztam, de legalább már a módszert tudom.

2009. jún. 24. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Vega koszton vagy?:O Én úgy szeretnék fogyni (tavaly is sikerült így kalóriaszámlálással), hogy az itthoni kosztból is eszem minden nap, ha hízlalóbb akkor annyival kevesebbet, és korábban, ha mondjuk csirke van, akkor mehet délután is. Ez a módszer nem jó?
2009. jún. 24. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Ja és kenyeret nem ettem a rántottához:) Ritkán eszem (kb hetetne 2x-3x egy kisebb szelet rozskenyeret) délelött szendvicsként.

És leírnád, hogy miket eszel egy nap? Pl ma mit ettél? Gratulálok a sikeres fogyásodhoz!

2009. jún. 24. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

"Én is hét kilót akarok fogyni, előzőleg leadtam tizet, abból négyet visszahíztam, de legalább már a módszert tudom."

Akkor valami csak nem jó nálad. Nem szabadna visszajönnie, ha jó a diéta.

2009. jún. 24. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

A diétám maga jó volt, csak az a lelki válság nem hiányzott a vizsgákkal egyetemben, sajnos akkor tömtem magamba a csokit, és ki se mozdultam:(

Most viszont visszaállok az eredeti tervhez.

Évekig kényszerből vega koszton voltam, és úgy megszerettem, hogy sokáig más nem is hiányzott.

Reggel gyümölccsel, gyümölcslével, teával kezdek, esetleg egy zabpehelyből készült müzliszelettel (nagyon finom dm-ben kapható, mabaker gyártja, kétféle ízesítésben), tízórai vagy diétás muffin(zabkorpával, édesítővel, liszt nélkül), vagy szintén valamiféle gyümölcs, esetleg egy pirítós.

Ebédre változó, ma pl. tökfőzeléket ettem, ami saját magával volt sűrítve. (De szoktam csirkehusit salátával, korpával rántott karfiolt, sült zöldségeket is enni, bár én is nehezen mondok le a hagyományos házikosztról, egy-két dolgot abban is meg lehet változtatni)

Uzsonnára valami hideget eszem, esetleg 1 tükörtojást egy kis paradicsommal, vacsira meg vagy semmit, vagy 1 nagy pohár zsírmentes tejet.

2009. jún. 24. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszi, remélem mindkettőnknek lemegy ez a 7 kiló!:)
2009. jún. 24. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. jún. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!