Leállt a fogyás! Mit csináljak még? (lent több infó)
158cm és 57kg vagyok! Két év alatt híztam meg 47kg-ról 60kg-ra, amiben szerintem nagyban közrejátszott a fogamzásgátló szedése. Többek között ezért január végén abbahagytam. 12éve aerobikozok, ebből 9 év versenysport volt. Az étkezésemre odafigylek, nem eszem semmilyen kenyeret, a zsíros kajáktól rosszul vagyok, 2liter vizet iszok naponta (ennél többet nem bírok), cukros üdítőket nem iszok, gyümölcslevet is csak olyat amit én csinálok.
Bár nem versenyszerűen, de még most is sportolok és járok verseny eddzésre is.
Február óta így néz ki egy hetem:
Hétfő: 1,5óra verseny edzés(főleg erősítés), 1óra intenzív step aerobik
Kedd: 1óra fitball, 1óra alakformáló súlyzós aerobik
Szerda: 1óra alakformáló súlyzós aerobik
Csütörtök: 1,5óra verseny edzés
Péntek: 1óra alakformáló súlyzós aerobik
Szombat, vasárnap pihenek...
Tudom, hogy 3kg-nál többet fogytam, mert látványosan izmosodtam is és ugye az izom nehezebb a zsírnál...
1 hónapja viszont megállt a fogyás, sem centiben, sem súlyban nem mérhető!
Mit tegyek, hogy újra beinduljon? Kicsit már zavar az úszógumi...:)
22/L
Én nem igazán vagyok hozzáértő, de be kéne állítani grammra a ch-t, meg a fehérjét. Szerintem leginkább ezen kívül most türelemmel kell lenned. (Már úgy értem, ha a kaja rendben van!) :)
OFF: milyen az a versenyedzés? Ott mit csináltok?
Versenyeddzésen állóképességet fejlesztünk, erősítünk (különböző felülések, comb és vádli erősítő gyakorlatok, fekvőtámaszok), különböző nehézelemeket(akármilyen vicces ez a neve...:)), ülőtartásokat, ugrásokat gyakorlunk, spárgákra és lazasági elemekre nyújtunk, koreográfiákat gyakorlunk...
Nagyjából ennyi...
Az előző vagyok!
Huh, tehát akkor az kőkemény.. Köszönöm a választ.
[link] Ezt az oldalt ismered? csak mert itt minden szépen le van írva, meg kalkulátorok is vannak. Csak mert lehet hogy a zsírra satöbbi figyelsz, de közben meg kcal-ban szállsz el, nem? Csak ugye valszeg Te ezt mind tudod, ha versenyeztél is... :( Túlsózás? (tehát hogy viet tartasz miatta)
Hát mivel még "kicsi" voltam versenyzős korszakomban, akkor még inkább anyukám figyelt a kajára...:)
Mivel imádok finomakat enni így is nagy kínszenvedés az egész táplálkozás! Sajnos szeretem a fűszeres, ízes ételeket, ezekből jóval kevesebbet eszek, de nem lehet mindig nélkülözni...:(
Megfontolom a tanácsodat és köszönöm szépen a választ!:)
Szia!
Egyértelmű, hogy két hiba lehet. Vagy túledzettség lépett fel, ami látva a programod nem kizárt, hiába edzel régóta, lehet alváshiányból adodó úgymond alvásidő deficit okozta idegrendszeri túlterhelés, de ezt neked kell érezned, de ami valószínűbb az táplálkozásod nem tudatos megtervezése. A kaját naponta össze mennyiségre mérni kéne grammra pontosan. Másképp reménytelen, hogy belődd a megfelelő CH arányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!