Az igaz hogy ha az ember bebugyolálva kezd el futni, és jobban izzad, akkor sokkal több zsírt is éget?
Figyelt kérdés
Meg még azt akartam kérdezni hogy mivel tudnék segiteni magamnak abban hogy ne fulladjak ki futás közben? Ha mindíg megállok pihenni az nem tesz jót.2009. jún. 24. 15:18
1/6 anonim válasza:
Nem igaz, ökörbaromság. Ha jobban izzadsz, akkor valószínűleg magasabb is a pulzusod, magas pulzus=kardió=izombontás! Azzal tudsz magadnak a legjobban segíteni hogy egyenletesen veszed a levegőt (két lépés beszív, két lépés kifúj), de főleg, hogy egyelőre csak gyalogolsz, mert még nincs meg az edzettséged a futáshoz!
2/6 anonim válasza:
Ha ökörbaromság akkor a profi sportolók miért ezt csinálják, hogy súlyt adjanak le???
3/6 anonim válasza:
Egy profi sportoló lehet, hogy kapucnis pólóban is alacsonyabb pulzussal rendelkezik, mint egy átlagember, esetleg kardiovaszkuláris edzettségét szeretné növelni. De nulla mozgás után ne gondolja senki, hogy ha nagykabátban befóliázva zsírégető krémmel elkezd FUTNI akkor majd 3 hét alatt lemegy az úszógumi!
4/6 anonim válasza:
A fóliától nem a zsír bomlik le, hanem a vízből veszítesz. Ha iszol utána, természetesen visszaáll a folyadékháztartásod :)
Szerintem ez a fóliás dolog inkább narancsbőrre és hasonlókra jó.
5/6 anonim válasza:
A profik mérlegelés, versenyek elött, vizvesztés céljàbol futnak ugy! Kevesebb lesz a sulyuk, szàlkàsabbnak làtszodnak! De zsirt ök is diétàval és edzéssel adnak le! S tényleg tanuld meg a helyes légzést, ahogy az elöttem vàlaszolo irta, az is fontos a zsirégetéshez!
6/6 Krisz85 válasza:
NEm igaz, nagyobb hővisszatartást erdményez, teljesítményesés következik be, ami pedig az izommunkát és ezálal a zsírégetést gátolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!