Mennyi idő alatt tudnék leadni 15kg-ot?
Nem a lefogyás idejétől függ, hogy tartós lesz-e. Attól függ, hogy fenntartható-e az az életvitel, amivel elérték. Ha valaki éhezéssel éri el, azt nyilván nem tudja fenntartani élete végéig, így le fog állni és jön vissza minden, csak dupla olyan gyorsan (a lelassult anyagcsere miatt)..
A fogyás nem kúra, hanem holtig tartó életmódváltás. Aki ezt nem tudja bevállalni, az olyan marad, amit az eddigi életmódjával elért...
4 hónap és bele se haltam, igazából nem is érzem se küzdelemnek, se szenvedésnek, pedig fogyózta már jópárszor életemben, de végre megértettem hogy IDŐT is kell hagyni a szervezetnek. Szóval hogy ez a 15 kiló évek alatt jött össze akkor nem várhatom,hogy 1 hónap alatt lemenjen. 84 kiló voltam karácsony napján. Ma 68 vagyok.(177 cm) 2 naponta sportolok úszok 40 percet vagy futok fél órát (5km) minden második nap pihenő nap.
Kalóriában 1600at eszek. ÍEbbe így belefér még édesség is néha!! Mivel most már súlyban okénak érzem magam, de túl "puha" az összhatás, így súlyzós edzést is csinálok úgy három hete.
1600 kcal nem kevés, sőt!! 2 naponta fél-1 óra mozgás pedig nem sok, 3 gyerkőc mellett is belefér a napomba!!
Kitartással, ha nem akarsz hipergyors eredményt akkor sikerül!!
Nem értem mi bajotok van smartguy válaszával...Teljesen korrektet írt, a hülyeségeden meg felhúzta magát,ennyi...Az,hogy fáj az igazság,más tészta,de tényleg írtó nagy butaságot írtál kedves kérdező...
elárulnám,h súlyzós edzéssel,megfelelő étrenddel fogytam első körben 4-5kilót egy hónap alatt,majd emellett futni is elkezdtem.3 hónap alatt 77kilóról most tartok 64-nél.
De ez alatt azt értsd,h heti négyszer egy órát konditerembe vagyok,és legalább ugyanennyiszer futok 45-50percet(persze még pihenőkkel).Kajában nincs cukor,kenyér,tészta(úgy általában lisztes),mindenféle cukros üdítők(a gyümölcslé is ide tartozik)csak vizet iszom kb,.vagy citromos vizet.Kajában van még zabpehely,gyümölcs,tejtermék,hús,és sok-sok zöldség..Nem éhezem,vagy koplalok,akkor eszek,amikor jólesik,csak figyelek a mennyiségre és a minőségre..
Mindennek nevezném magam,csak testépítőnek nem,ugyanis izmok még nem igazán látszanak rajtam,csak kevesebb háj...Szóval ne gondold azt,hogyha te súlyzókkal fogsz edzeni,akkor úgy fogsz kinézni pár hónap alatt,mint pl. Rubint Réka(pedig még ő is messze van az igazi kigyúrt testépítőktől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!