Mennyi idő alatt tudnék leadni 15kg-ot?
Még egy idióta. Olvastad egyáltalán amit linkeltem, te félkegyelmű?
Te kérdeztél, én megmutattam az utat. Ha azt várod, hogy beveszel valami kapszulát és holnapra te leszel Cindy Crawford, akkor menj át valami nők lapja fórumba és higgyetek együtt...
Ha pedig képes vagy felfogni, hogy az általad várt eredményekhez kemény munka, edzés (IGEN AKÁR SÚLYZÓS EDZÉS) kell, akkor olvass!
Jól látod, nő vagy. Te soha a büdös életbe nem leszel izomkolosszus. A nők nem képesek erre, kivéve akkor, ha férfi nemi hormonokat szednek gyógyszer formájában. De tudom, mi a te bajod: az, hogy k*rvára utálnád megmozdítani a "csöpp" seggedet, inkább valami kényelmes módszert keresel, ezért jó kifogás, hogy te nem akarsz izmos lenni. Akkor maradj zsírdisznó... bocs.
SmurtGAY-től ne is várj normális választ, hozzám is jár trollkodni meg gyalázkodni.
Sportolj, azt vedd figyelembe hogy 40 perc intenzív edzés után indul be a zsírégetés. Én bringázok/úszok + edzés és figyelj a kajálásra is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!