Hogyan tudok leadni 1 hónap alatt -10kg?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 18:42
1/9 anonim válasza:
ha sikerül, akkor nagyon csúnya lesz a bőröd!
2/9 anonim válasza:
Esetleg ha 150 kiló fölött vagy, akkor lehet sikeres a projekt.
De 55-ből 45 kilós nem leszel 1 hónap alatt, csak ha kést is használsz....bocsi.:)
3/9 anonim válasza:
Szia, szerintem, ha ennyit szeretnél leadni ilyne rövid idő alatt, ahhoz személyi edzőre és orvos által összeállított diétára van szükséged... Én csak 3-at szeretnék,de az se megy..:(
4/9 anonim válasza:
Ennyi idő alatt egészségtelen ennyit fogyni. Egy hónap alatt max. 5 kiló az, amit egészségesen le tudsz adni, úgy hogy nem hízod vissza nagyon gyorsan utána, illetve magadnak sem teszel rosszat.
5/9 anonim válasza:
Nem írtad, hány kiló vagy! Többől könnyebb sokat fogyni hirtelen. Van egy ismerősöm, ő egyszerűen nem evett, így fogyott 12 kilót rövid idő alatt...DE EZT NEM AJÁNLOM, mert kikészült a gyomra, amikor már ájulás szélén volt,akkor evett ropit...A mértékletes fogyás a legjobb, nekem Norbi diétája és az aerob mozgás jött be!
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
nem az a kislány írta!
175 cm magad vagyok és 75 kg..
2012. márc. 26. 20:10
8/9 A kérdező kommentje:
magas*
2012. márc. 26. 20:10
9/9 anonim válasza:
1400 kcalt egyél,több fehérje,kevés ch(ebédre egyél utoljàra).
Heti hatszor 1 òra biciklizés.
A zöld kéz jöhet!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!