Segítség, nagyon lassú az anyagcserém?!
Figyelt kérdés
15L vagyok és 1200 kalóriás diétán vagyok, rengeteg rostos dolgot eszem,sok fehérje és csökkentett szénhidrát mellett.
Heti jó ha kétszer összejön a 'nagy dolog'...
Ja és heti 4-5 órát futok.
Mit csináljak? A hashajtóról tudom, hogy szétcseszi a belső szerveket, de mostmár nem tudom mit tegyek...
Ja és a zöld tea, szilvalekvár, zabpehely meg társai nem segítettek
2012. máj. 4. 19:37
1/4 anonim válasza:
nem lassú az,hanem a csökkentett tápanyag bevitel ennyi salakot eredményez.
emeld meg napi 300-400kalóriával a kaját.
súlyod,napi fehérje,napi ch mennyiség?
amúgy meg akkor lenne lassú,ha sok idő telne el az étkezések között.
2/4 anonim válasza:
Szűztea kapszula. Azt nem írtad. Bedobsz egyet és másnap reggel l kakálsz. Nem megy tőle a hasad,természetes és még fogyaszt is picit. A páromnak ez mentette meg az életét. Heti egyszer sikerült neki,most meg kb egyszer nem.
3/4 anonim válasza:
1 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízbe.
4/4 anonim válasza:
Én minden nap eszem narancsot vagy mandarint nagy mennyiségben az előtt nekem is 4-5 naponta volt székletem de alig ettem gyümölcsöt.Most már minden nap van székletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!