Nem eszem sokat, nem fogyózom, és lassú az anyagcserém. Miért van ez!?
nagyon lassú az anyagcserém (3-5onta cserélődik)
mivel gyorsíthatnám fel??
2 óránként WC-re menni az konkrétan hasmenés, aminek az okát nem ártana kideríteni, mielőtt nagyobb baj nem lesz.
Kérdező, egyrészt enni kell, másrészt rostokat kell enni, harmadrészt mozogni kell.
"emésztésem kb. 2 óra és enyni"
S mi ezzel a baj?
Ez teljesen normális, a gyomorban ennyi ideig tartózkodik az elfogyasztott étel.
Ez nem egyenlő a tápanyag-felszívódásával, mert az nagyrészt a vékonybélben, kisebbrészt a vastagbélben történik.
Nem azt jelenti, hogy amit megevett 2 óra múlva már fel is dolgozta a szervezet és mehet kifelé.
Napi 1 ürítés a normális. Ha ez nincs meg, akkor irány az orvos!
ne irigyeljetek,mert keveset eszem mégis minden egyes kalória megragad rajtam..:S
heti 3x edzem,és eszem..:S
2. és 3.-nak! 1. vagyok :D
hát igen a gyomromban van addig kb. de amúgy naponta 2x megyek, és súlyos ételallergiám van aminek a kivizsgálása most is tart :(:(
kérdezőnek: akkor nem tudom...esetleg érdemes lenne, szót ejteni erről a háziorvosnál vagy akár a suliban védőnőél, hátha tud valami okosat mondani..veszteni nem vesztesz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!