Activia VIP programot elkezdtétek már?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy valaki el kezdte már az Activia VIP dolgot?:)) és sikerült-e? Én is elfogom kezdeni holnaptól. :)2012. máj. 3. 21:23
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de cirka 1hónap alatt egy ilyen 8kérdéses kérdőív alapján összeállított valami segítségével nem fogsz túl sok mindent elérni. Marketingfogásnak jó, de ha eredményt is akarsz ne ezzel próbálkozz.
2/4 anonim válasza:
Azt hittem a túrórudi diétát nem próbálják meg átugrani, jelentem DE! :D
3/4 anonim válasza:
Èn az elõbb jelentkeztem be. Meg nèztem miket kellene ennem, de nem annyira jön be...
4/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet.. hogy rájöttem hogy ezeket én se fogom mind megenni. :) Pedig előszőr jónak tünt.:S
2012. máj. 5. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!